icon

Je horší spánok pred rokom alebo po roku dieťatka?

4. máj 2023

👋👋👋 Tak som sa zamýšľala... Podľa vás je horší spánok bábätiek do roka alebo po roku? Myslím všeobecne - denný, nočný ..?
Vďaka za odpovede 😊

patka06
4. máj 2023

Podľa mňa do roka, najhorší v prvých pár mesiacoch, kým sa nájde svoj režim.
Po roku už dcéra prespala celú noc a cez deň pravidelne takmer v rovnakom čase 2 hod.

petamich
4. máj 2023

podla mna tiez do roka 🙂 a potom az na obcasny vykyv podstatne lepsie

amonet
4. máj 2023

ja neviem moja spi od 5m celu noc😅

mimi3008
4. máj 2023

Podla dvoch nasich deti sudim, ze horsi je do roka.

januska12323
4. máj 2023

A najlepší je od puberty kým nemáš deti 😁

maria1310
4. máj 2023

no neviem ci sme nejaka vynimka, nam prespala do 6m celu noc, a odvtedy sa to len horsi, aktualne ma uz 10m :D ....ale je pravda ze jej idu zuby jeden za druhym...

4stanka4
4. máj 2023

Do roka som nevedela ze mam dieťa, po roku x krát hore, budila sa doposiaľ a to ma 2r8m ale zase cez deň spi v pohode

ls56
4. máj 2023

Do 5m som nevedela čo je to vstávať v noci.. do roka potom katastrofa.. a od roka boli aj slabšie chvíľky ale teda..je to neporovnateľne lepšie.. teraz ma skoro 16m a už sem tam prespí aj noc 🙂

babulkomale
4. máj 2023

U nas do piatich rokov rovnako priserny 😃

x_mery_x
4. máj 2023

Pred rokom

evica17
4. máj 2023

do roka nocny horsi, po roku zas denny horsi (aspon u nas to tak bolo, uz nehceli spavat cez den moc, pripadne dlho som ich cez den uspavala, bojovali sme a u starsieho som to vzdala uz aj a nesp od 2 rokov)

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
andreatytler
5. máj 2023

Rovnako zly. Ziadne zmeny nenastali po prvom roku. Budil sa stale casto, mal spanok neskutocne lahky a zobudilo ho najmensie suchnutie. Mali sme v chodbe imaginarnu prekazkovu drahu ked sme preskakovali vrzgajuce miesta na podlahe. Zlepsilo sa az po 2 rokoch.

autor
5. máj 2023

Ďakujem vám za odpovede. 😊Takže podľa všetkého je to individuálne. Môj má celkom dobrý spánok zatiaľ (10m), v noci sa budí zatiaľ len raz. Tak dúfam to tak ostane 😁

andreatytler
5. máj 2023

Ak uz teraz pekne spi a prespal aj prve zuby, tak podla mna to bude dobre, aj ked u nas bolo najhorsie ked zacal stvornozkovat a chodit.

maria1310
5. máj 2023

@andreatytler ako dlho vam to trvalo kym to preslo ? ja mam tiez ten pocit ze u nas je to najhorsie teraz kvoli tomu ze zacala sa hybat, v noci proste sa zobudi na to ze narazi do postielky alebo sa otaca horedolu a zacne potom plakat akoby v spanku...ani ked jej idu zuby nebudila sa tak casto...

andreatytler
5. máj 2023

@maria1310 Velmi dlho. Od momentu co zacal stvornokovat az kym poriadne sam nechodil. Od 6 do 11 mesiaca. Aj ked to nocne budenie ked sa v polospanku zacal motat po posteli bolo len na zaciatku ked trenoval stvornozkovanie. Ale problemy so zaspavanim boli hrozne celych 5 mesiacov. Este ze muz zacal uspavat. Uz som ho chcela nechat vyplakat.