icon

Je nočné správanie 7-ročného syna príznakom námesečnosti?

Dnes o 04:07

Dobré ráno. Prosím o radu. Syn za posledný mesiac mal pár krát v noci divné správanie. Má 7 rokov. V noci cca 2 hodinky po Tom ako zaspí, zvolá mami, ja hneď zasvietim čo sa deje . On sedí na posteli, vyzerá hrozne, akokeby sa niečoho bal ... Nevie odpovedať na otázky, sem tam sa usmeje , ale čo má znepokojuje je že má trišku pri Tom.... Trvá to cca 10 min, stále ľahne, vyskočí z postele akokeby tam videl ducha, trasie sa ... Potom zaspí ... Môže ísť o namesačnosť?

anonym_ff2cbc
Dnes o 10:27

Mali sme nieco podobné zo synom. Isiel spať a presne skoro kazdy den o 21:50 bud vreskot z izby a plac, pozeral do blba a niecoho sa bal, nepoznal nas. Po nejakom case si lahol a zaspal. Poprípade, ked nekrical vzdy o tom istom case dosiel do obyvacky, nieco si šomral, isiel na zachod a podobne. Odviedla som ho do izby a spal dalej. Dali sme mu do izby aj kameru v tom case, aby sme sledovali co robi. Od tej doby z dverí vytahujeme aj kluce, lebo som sa bala aby si neotvoril nahodou v noci a neodisiel. Preslo to same. Trvalo to ale dlho s prestavkami mozno dva roky. Riesila som to aj s lekarmi a vraj musí vyrásť z toho čo sa teda aj stalo. Ale bolo to hrozné obdobie.