Je normálne, ak trojročné dieťa spí poobede 4 hodiny?
Ako vám spavaju deti? Od mala nebol problém so spánkom, myslela som, ze sa to upravi a bude mat menšiu ak potrebu spánku, ale mav3 a pol a je schopný spať aj do 16tej, 17tej. Zaspáva niekedy o 13tej, niekedy o 14tej. Čiže aj 4 hodiny, niekedy ho dokonca musím budiť. Potom zaspáva okolo 22tej, niekedy skôr. Potom spi do 8mej rána. Je toto vôbec normálne?
Je to podľa mňa úplne v pohode, ale keď chces posunúť nočný spánok tak ho jednoducho cez deň zobuď 🙂 budím syna z denných spánkov už asi 3 roky a nie je problém. Tiež by mi potom buntosil do noci.
ja som môjho budila práve kvôli tomu aby spal v noci…
Môj 3.5rocny chodi 12-12:30 (ráno vstáva okolo pol 7) o 14:30 budim vždy, aby večer isiel okolo 20 spat..
Neda sa mat vsetko, rano v podstate dlho spi, ide neskoro teda na obed spať (ini vtedy vstávajú) a este aby isiel aj skoro soat vecer... Nemozne
Deti vela lietajú v lete, je teplo, to je unavujuce, ja sama by som si zdriemla velmi rada 😀
Takze mozno zacni ranom a postupne vsetko poposuvat... Akoze neviem kto by nechal spat do 4-5 poobede dieta.. ale mozno su taki rodicia

Moja sestra kým nenastúpila do školy, spávala poobede 4-5 hodín. S nočným spánkom problém nebol. Takze asi existujú aj také deti 🙂
Náš malý v rovnakom veku vie poobede pospať aj dve hodinky, ja by som to neriešila, ak vam to nenarusa nočný spánok 🙂