icon

Je normálne, keď 5-týždňové bábätko spí oveľa dlhšie?

12. mar 2025

Ahojte mame 5 týždňové babatko, ktoré už ma svoj režim väčšinou cez deň hodinku spi a potom je dve hodinky hore a v noci pospi aj 4 hodiny. Tuto noc sa ale stalo, že spala 7 hodín vkuse a potom ďalšie 4. Čo by bolo v poriadku len problem je že o 6:30 vstala na mlieko a odvtedy stále len spi je to v poriadku? Zobudila sa 2x len na mlieko a prebalenie a teda bola hore cca hodinu od rana…
Prosím vás je to ok? Ešte Nikdy takto dlho nespinkala bojím sa že jej niečo je 😒

barju
12. mar 2025

Náš malý je taký tiež od mesiaca, proste on si povedal že bude v noci spávať 6-8 hodín. Nikto mi nechce veriť keď mu to hovorím. Pediatricka povedala že nebudit na kojenie, že aj spánok je pre rast dôležitý. Cez deň tiež je pri kocikovani schopný späť 4 hodiny a často je to jeho jediný denný spánok pokiaľ ho neunavym pokladnaim na bruško, alebo inou interakciou, hrkalky, rozhovory atď. Prosperuje, takže pediatricka nerieši. Bude mať 3 mesiace. Možno sa to zmení keď mu začnú rásť zuby, uvidíme

autor
12. mar 2025

@barju ja som dnes skúšala aj obrázky, aj rozhovory ale nic nepomohlo proste zaspala 🥹 snad je všetko ok, ďakujem za tvoju skusenost

beata_k
12. mar 2025

5 tyzdnove babatko nema rezim. To sa ti bude este veeela x menit 🙂

zuzinka888
12. mar 2025

Vxdy ked si myslis ze dieta naslo svoj rezim tak ho zajtra uplne zneni🤣🤣. Ak dieta dobre papa/ kaka, nema teploty a nie je placlive je uplne ok. Ked moja dlhsie pospala ako mala zvykom- bolo to ticho pred burkou🤣🤣

maryetta
12. mar 2025

Jojooooj. Mne sa podarilo rezim ked malo babo hadam 3 mesiace. Co platilo vtedy neplatilo uz v pol roku ked sa zacali tlacit zubky.
Bud rada ked spi. To zamena ze je bábo spokojne.

bielasovicka
Autor odpoveď zmazal
7lenka11
12. mar 2025

Nechcem ti brat ideály, ale 5t dieťa isto nemá režim. Ozvi sa tu o mesiac a o pol roka. Uvidíš, koľko zmien ešte zažijete. Mam 9,5mesacnu a 2rocnu dceru. A každý deň je s nimi iný. Staršej sa celý režim urovnal v roku. Mladšia - čo mesiac to nové zmeny v nočnom spánku.

fiafia
12. mar 2025

Nech si vravi kdo chce, co chce ja som mala režimove dieťa od mala. Niekedy sme sa smiali,že na plienke ma hodinky. So zmenami veku primeranými bola rezimova este v predškolskej triede 😂 vstávať v rovnakom čase, spat v rovnakom čase,jest v rovnakom čase každý deň. Takže ja takéto nepoznám ale popravde by som možno mala obavy. Lebo síce to je fajn ale príliš spave babatko môže mať dáky problem.

autor
12. mar 2025

@beata_k no nech si každý tvrdí že babatko nemá režim tak Naša režim ma… vždy na minútu presne musí ist 17:30 do postieľky inak vreští ako pavián a vždy sa budí o rovnakých časoch.

autor
12. mar 2025

@fiafia my mame takisto režim rovnaký čo sa týka papania aj kakania 😀 len dnes je tomu inak preto som bola prekvapená

angelinja
12. mar 2025

5 tyzdenovemu babatku nemusis ukazovat obrazky, ved to len spi a papa a ano dokoca aj budit sa musi alebo ked papa tak pritom zaspi ved to je len mesacne babo