Je normálne, keď bábätko spí cez noc 6 hodín?
To nie dnes ale včera už. Cez deň mi spal možno hodinu a pol Ale som prekvapená že tak dlho spinká. Už stresujem.
Áno niektoré bábätká to tak máju
Ano, je to v pohode. Rozne deti maju rozny rezim v roznom obdobi.
Moja bola pravidelna jedacka, hodinky som podla nej mohla nastavit 20:00, 23:00, 02:00, 5:00.
Ale su babatka co prespia noc a take co si o 1dnej zmyslia, ze nejdu spat 2-3-4 hodiny.
Ak chce spat, nech spi. Zajtra sa to uz stat nemusi.
Ahoj, nepises ake stare a ako spava inokedy
teš sa, že si vyspatá, netreba zo všetkého stresovať
moj syn ked bol novorodenec hocikedy spal od 21tej do 8:30 vkuse 😁 happy life
Toto bolo asi naposledy čo tak spinkal mám pocit 🤣🤣🤣 ma 1 mesiac , väčšinou spával každé tri hodiny štyri , teraz sa to mení niekedy hodku spi niekedy pol hod. No a túto noc 6 hodin, vyspala som sa . Bodaj by nie keď celý deň som sa trápila s ním 🤣🥲
však pozri či dýcha, poštekli bábo pod noštekom...
synovec spával celú noc. hneď ako prišli z pôrodnice. prvý týždeň ho aj budili na papanie, ale potom nechali bábo spať. tuším v 10 m išla švagriná do práce - bola neskutočne unudená z celej MD.
moja od prichodu z porodnice spala od 18 do pol noci, v 7m spala od 18 do 5 🤷♀️😁
Verim že aj môj by tak spal, lenže ho trapi bruško 😆🥲
však pozri či dýcha, poštekli bábo pod noštekom...
synovec spával celú noc. hneď ako prišli z pôrodnice. prvý týždeň ho aj budili na papanie, ale potom nechali bábo spať. tuším v 10 m išla švagriná do práce - bola neskutočne unudená z celej MD.
@deti95060810 zivot neni fer😆mne by aj styri hodiny stacili v noci
moja od prichodu z porodnice spala od 18 do pol noci, v 7m spala od 18 do 5 🤷♀️😁
@denden77 šťastný človek...🙂
jasné, že je to normálne, moje obidve deti spali od narodenia od 21,00 do 6-7 rána.. a nikdy som ich nebudila na kojenie... (obidve som kojila do 2 rokov)
Náš po mesiaci spal od ôsmej do druhej, potom sa napapal a spal do siedmej. Teraz má 4 mesiace a spinká od ôsmej do štvrtej piatej a potom ešte po jedle do pol ôsmej - ôsmej 🤷 Cez deň tri spánky (hodinka-dve a pol hodiny a opäť hodinka podvečer) Mojej sestre malá prespala celú noc od prvého mesiaca. Jednoducho majú takéto spánkové potreby.

Moje dnes spalo od 19 do pol 2 rána. 😃 Konečne som sa celkom vyspala. Má skoro 3 mesiace. .... Keď pokojne spinká a papá, nie je dôvod sa obávať. 😊