icon

Je uspávanie v kočíku vhodné pre dieťa?

19. okt 2025

Dobrý večer mamky. Kedysi nám syn zaspal v postieľke že sme ho položili a hneď spal. Teraz má rok a pol a posledný mesiac nechce zaspávať v postieľke. Skúsili sme aj večer uspať v kočíku už zo zúfalstva a tam zaspí do 5 minút. Potom ho preložíme do postieľky. Mali ste to niektorá takto? Je toto riešenie veľmi zlé pre dieťa? Pri večernom pití mlieka sa mu už zatvárajú očká a potom akoby ožil.

zuz987123
19. okt 2025

@anonym_autor keď to vám vyhovuje.. u nás sa to často menilo. Raz bolo obdobie že spala v kočíku, v postieľke, na rukách, v našej posteli... Teraz zaspáva sama u seba v izbe.. takže všetko ako má byť 😁

gabus543
19. okt 2025

@anonym_autor ahoj my sme syna uspavali v kočíku od roka, keď mal 1,5 roka začal bojkotovať kočík tak sme skúsili v posteli a od vtedy fungujeme takto 😉 pokiaľ to tebe a drobcovi vyhovuje tak to nechajte tak,je to len obdobie ktoré prejde 😉

anavixy
19. okt 2025

Mali, vyrastla z toho. Kludne ho tam teraz uspavaj, nekomplikuj si zivot, ono sa to este bude menit a raz bude zasavat a spat normalne v posteli a aj celu noc.. 🙃

lucik194
19. okt 2025

mali, jasnacka. cele dni som uspavala v kociku
len v noci zaspala sama.
v 2 rokoch prestala spávať na obed, vtedy uz v kociku nespavala.

anonym_f5ea2a
19. okt 2025

@anonym_autor čokoľvek neprirodzene je mimo. Raz keď sa spi v postieľke, tak sa spi v postieľke. A nie, neprejde to. Len si na to zvykne a už ho to neodnaucis.

michaelam2
19. okt 2025

@anonym_autor uplne v pohode, robte tak ako to vyhovuje vam a dietatu. Ono sa to casom zase zmeni.

anonym_340641
19. okt 2025

@anonym_autor styl ze “dam do kocika - zaspi - prelozim do postielky, u syna fungoval do 2,5roka, tak naco to menit. Ked to funguje - tak to funguje. Dnes je to 8r chlapec, ktory si po veceri umyje zuby a sup do postele pod perinu a spi. Nijake “nasledky” z uspavania v kociku nema

michaela329
19. okt 2025
@anonym_f5ea2a

@anonym_autor čokoľvek neprirodzene je mimo. Raz keď sa spi v postieľke, tak sa spi v postieľke. A nie, neprejde to. Len si na to zvykne a už ho to neodnaucis.

@anonym_f5ea2a ale netrep, že neprirodzené 🤦

michaela329
19. okt 2025

Mne denné spánky spí len v kočíku 🤷 Večerný pekne v posteli. Toto sa zvykne meniť, sestra tak mala jeden starý kočík doma, prekladali večer - asi pol roka. Nekomplikuj si život a rob to, čo vám funguje. Do puberty Ti v kočíku spať nebude, neboj sa.

anonym_340641
19. okt 2025
@anonym_f5ea2a

@anonym_f5ea2a to su kraviny 🤣🤣 coby neodnaucila, normalne jej bude spat neskor sam.
“milujem” tieto trafene hlasky, ze “ako si si naucila”…
nijak..
ja som si “vraj” tiez syna naucila na vsetko mozne a nic sa nesplnilo🤣

autor
19. okt 2025

Joj ďakujem vám ženy ,dobre sa to číta🙂

michaela329
19. okt 2025
@anonym_340641

@anonym_f5ea2a to su kraviny 🤣🤣 coby neodnaucila, normalne jej bude spat neskor sam.
“milujem” tieto trafene hlasky, ze “ako si si naucila”…
nijak..
ja som si “vraj” tiez syna naucila na vsetko mozne a nic sa nesplnilo🤣

@anonym_340641 a pritom pre bábätko je spinkanie v pohybe úplne normálne - veď aj v brušku tak spinkalo...

anonym_29a51a
19. okt 2025

@anonym_autor Moja takto spinkavala poobedny spanok od roka.

silvike
19. okt 2025

@anonym_autor A preco by bolo zle uspavanie v kociku ? Ja som vsetkych troch uspavala takto v kociku, ci na obed ci vecer ako fakt v pohode a potom prelozila do postielky. Neviem, za mna bol kocik velka pomoc.

anonym_340641
20. okt 2025
@michaela329

@anonym_340641 a pritom pre bábätko je spinkanie v pohybe úplne normálne - veď aj v brušku tak spinkalo...

@michaela329 presne tak 👍🏼

terry658
20. okt 2025

@anonym_autor sesternica takto uspavala snáď do 3,5 roka. A potom zrazu z ničoho nič to šlo aj v posteli.