icon

Kde kúpim štuple do uší pre 2,5-ročné dieťa?

24. nov 2025

Ahojte, kde kupim stuple do usi pre male dieta na spanie? Lekaren, eshop alebo drogerka. Mate nieco overene? Ďakujem

anonym_55a0b7
24. nov 2025

@anonym_autor prečo chceš tak malému dieťaťu pchať štuple do uši?

autor
24. nov 2025
@anonym_55a0b7

@anonym_autor prečo chceš tak malému dieťaťu pchať štuple do uši?

@anonym_55a0b7 pretoze mame hlucnych susedov ktori sy schopni vrieskat aj o pol 2 rano. Zo srandy to asi nerobim

zabka79
24. nov 2025

@anonym_autor ja davam synovi vatu...stuple mozu sposobit chronicke zapaly - vlastna skusenost

autor
24. nov 2025
@zabka79

@anonym_autor ja davam synovi vatu...stuple mozu sposobit chronicke zapaly - vlastna skusenost

@zabka79 no skusim. A aj nieco vydrzi v tom usku?

anonym_55a0b7
24. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_55a0b7 pretoze mame hlucnych susedov ktori sy schopni vrieskat aj o pol 2 rano. Zo srandy to asi nerobim

@anonym_autor na to treba políciu, nie štuple dieťaťu, zvlášť tak malému. Štuple pre deti sú vhodne tak jedine pri plávaní, inak vôbec. Ani vata ani nič podobné do ich uší nepatrí (lebo nebudeš spať kvôli zápalom uší a ešte aj kvôli susedom). Hlučných susedov som mala aj ja - áno, aj v strede noci po sebe vrieskali nadávky a trieskali dverami, že som sa zo spánku strhla. Deti si však postupne zvykli na to a dokázali pri tom nerušene spať.

aalt
24. nov 2025

Asi som tiez nedaval nic do usi. Inac davnejssie som narazil na nieco take: https://www.alza.sk/hobby/alpine-muffy-baby-det... je to skor na von do hluku, nie na spanie. Osobnu skusenost nemam.

zabka79
24. nov 2025
@anonym_autor

@zabka79 no skusim. A aj nieco vydrzi v tom usku?

@anonym_autor treba trafit velkost , kolko odtrhnes z tej vaty...vyskusaj...vata dycha a netlaci a ja osobne s vatou v usoch spim lepsie...syn si tiez chvali a vecer si ju pytal, ako sme sa prestahovali uz nepotrebujeme

autor
25. nov 2025
@anonym_55a0b7

@anonym_autor na to treba políciu, nie štuple dieťaťu, zvlášť tak malému. Štuple pre deti sú vhodne tak jedine pri plávaní, inak vôbec. Ani vata ani nič podobné do ich uší nepatrí (lebo nebudeš spať kvôli zápalom uší a ešte aj kvôli susedom). Hlučných susedov som mala aj ja - áno, aj v strede noci po sebe vrieskali nadávky a trieskali dverami, že som sa zo spánku strhla. Deti si však postupne zvykli na to a dokázali pri tom nerušene spať.

@anonym_55a0b7 🤫

autor
25. nov 2025
@zabka79

@anonym_autor treba trafit velkost , kolko odtrhnes z tej vaty...vyskusaj...vata dycha a netlaci a ja osobne s vatou v usoch spim lepsie...syn si tiez chvali a vecer si ju pytal, ako sme sa prestahovali uz nepotrebujeme

@zabka79 ďakujem 🙂