Kedy prestať používať plienky počas spánku?
Ahojte, syn, dnes presne 2,5r, od piatku minulého týždňa nehcel z hodiny na hodinu plienku. Reálne vstal z obecného spánku, a ze on nechce plienku. Pýta sa cikat, pekne vykoná potrebu. Na veľkú potrebu si vypýta vždy plienku, ale akonáhle skončí, povie mi, dáme dole. Na noc a denny spánok plienku ma. Po nočnom spánku ma vždy plienku ťažkú, po obedom ako kedy. Keď pije mlieko tak má, keď mlieko nepije tak nemá. Dnes ale povedal, ze on je veľký, že nechce plienku ani na obed. Pred spaním sa vycikal, a teraz spi. Som zvedavá ako to bude, či sa pokcika, či nie.
Zaujíma ma, ako ste to mali vy so spánkom? Kedy ste plienku už nedali?
@anonym_autor na obed keď už bola dlhodobo sucha. Na noc mi tiež syn povedal že on je už veľký a nepocika sa.
@3petka a dala si? Nedala si? Pocikal sa ci vedel udržať moc?
Nedala by som mu plienku, dala by som pod neho 2-3 prebaľovanie podložky, nepremokavú plachtu a zrušila by som mlieko pred poobedňajších spánkom ak ho má
ja si pamatam ze u prveho syna ked uz bol cez den bez plienky a na spanok mal, ze som cakala, kedy sa zobudi so suchou aspon parkrat po sebe a ze potom mu prestanem na spanok davat. Ale on sa stale budil s pocikanou plienkou az raz povedal, ze on uz tu plienku na noc nechce. Tak sme teda nedali a takym sposobom sa na noc odplienkoval. Kazdy to ma inak, len chcem povedat, ze ked nechce, nedaj, aj ja som si myslela ze treba cakat na rana so suchou plienkou, lebo take su vseobecne rady, ale memusi to tak byt.
Ja som hneď prestala dávať aj na noc.
@anonym_autor Az ked mal 2 tyzdne rano suchu plienku. Bolo to az viac ako rok a pol po odplienkovani cez den. Proste som cakala, vsak dat na noc plienku mi neprislo ako nejaka ostara.
Stale Ti tu pisu, ze nedali plienku, ked bolo dieta suche...tak to by nase deti mali plienku doteraz 🤭.
Ja ked plienku dam, tak sa do nej vycika, ked nedam, vydrzi a zobudi sa na cikanie, ak treba, to je skusenost moja cez denny spanok. Na noc este davame. Budi sa este na dojcenie a este keby som mala vstavat kvoli cikaniu, tak...🙃. Casom aj to pride.
Ja by som skusila nedat, mas tie nepremokave plachty pre istotu. Pred spinkanim vzdy upozornim, ze nema plienku, ze treba vydrzat, povie, dobre a pyta sa, ked sa zobudi. Vyskusaj. Ak sa pocika, tak este treba plienocku, nam sa to stalo asi 2x.
Tiez odplienkuvavame maleho,no ten sa mi zoberie sam a ide sa vycikat von na dvor do travy,sem tam sa mu podari aj do nocnika.Na spanie tiez davam este plienku.Snad sa nam to podari cim skor,od noveho roku ide do skolky.

@anonym_autor na obed keď už bola dlhodobo sucha. Na noc mi tiež syn povedal že on je už veľký a nepocika sa.