Kvapky na dobrý spánok pre 2-ročné dieťa?
Dobrý deň čo je dostupné kúpiť na spanie pre 2 ročne dieťa kvapky.... na dobrý spánok ďakujem.
Žiadne. Čo chceš z dieťaťa vychovať psychiatrického pacienta keď od malička do neho chceš pchať lieky?
Úprav mu Denny režim, poraď sa s lekárkou ako mu upraviť Denny režim a vyhľadaj psychologickú pre seba
lieky na spanok nie su dobre ani pre dospelych, nie este pre male dieta, precitaj si knihu Proc spime
Nesranduj! Ked su deti chore, pomaha fenistil. Inak je na spanok najlepsia unava - z pohybu a spravny rezim
Mne pomaha najviac kombinacia cerstvy vzduch a fyzicka aktivita par hodin po obede a par pred obedom. Ked nejdeme von(napriklad kvoli chorobe) spanok mam slaby aj ja. Syn zacal spavat celu noc v 2,5 rokoch
Žiadne, maminka nech si nájde kvapky na upokojenie a väčšiu pohodu.
Nie, nedáva sa nič "bežne"
Medovkovy čaj na upokojenie, a pravidelný režim.... Ale zrejme keď píšeš ze si bola aj u lekára tak ten povedal co treba...
Toto je topka dňa, si pamätám ako mi to odporučila švagrinna myslela som ze ma odnesú 🫣🫣😂
Lieky sa dávajú keď je to potrebné nie keď si ty zmyslíš.

@deana100 ahoj, tazke noci, ci preco zhanas? My mame prave po jednej takej, asi zmena tlaku vzduchu, ide jej este posledny zubok, nebola vonku kedze bonstop prsalo...tiez ma 2r.
Asi ti velmi nepomozem, lebo co viem nic take na dobry spanok pre takto male deticky neexistuje. Len hladat pricinu a skusit odstranit (vetry-espumisan, masaz bruska, bolest zubkov-nurofen, pretazena psychika-pokoj a nechat hrat s hrackami, knizkami pri tlmenom svetle...)
Viem, ze existuje len toto:
https://www.pilulka.sk/rescue-kids-krizove-kvap...
Kupili sme to na Silvestra kvoli petardam...nepomohlo 🥴🤷♀️