icon

Má niekto skúsenosti s poradkyňou na lepší spánok bábätiek?

12. máj 2025

Ahojte
Ma niekto skúsenosti so spánkovou poradkyňou, ktorá ma IG profil lepsispanokbabatiek?
Dakujem

really8
12. máj 2025

Pod tebou vidim minimalne 4 taketo temy. Treba pouzivat lupu

lucia13022023
12. máj 2025

Áno mam.

kristina210
13. máj 2025

Áno mám, čerstvú

autor
13. máj 2025
@kristina210

Áno mám, čerstvú

@lucia13022023 ahoj
@kristina210
Ahojte, aký problém ste riešili? Pomohla vám?

kristina210
14. máj 2025

Ja som riešila prechod na 1 spánok a zmenu spôsobu zaspávania. Akože pomohla, tipy zabrali, dali by sme to aj bez nej, to bolo o mne, vedela som čo treba zmeniť, len som si nebola celkom istá ako na to, asi som len potrebovala postrčiť. Ale áno, pomohlo to, akurát rátaj s tým, že postupne to príde do bodu, kedy budete robiť možno už iba "pokusy", pretože každé dieťa je iné a niektoré ich všeobecné rady nie na každé platia

mama_tatiana
15. máj 2025

Ahoj, aj my máme skúsenosť pri oboch deťoch. Je to presne ako píše Kristínka, tiež mám pocit, že to bolo najviac o mne. My sme riešili časté nočné budenie, trošku závislaka na prsníki som mala. Pre mňa bola priorita menej časté budenie v noci a stále som chcela dojčiť. Upravovali sme režim aj spôsob zaspávania. Spolu to všetko pekne zapadlo. Hlavne syn nám aj málo cez deň papal, ale keď prestal v noci papať každú hodinu mlieko, tak sa aj pekne rozpapal cez deň. Mne sa páčilo, že mi Zuzka vedela poradiť nielen so spánkom, ale aj s dojčením, nejedím. Všetko to do seba zapadalo.

ruz238
Autor odpoveď zmazal
ruz238
Autor odpoveď zmazal