icon

Môže dieťa spať v miestnosti po použití Biolitu?

16. apr 2025

Dobrý večer, pred piatimi hod. som nastriekala v spálni biolit, 4 hodiny sa miestnosť vetrala, môže v nej spat 6 ročne dieta?

vorkola
16. apr 2025

Pre pana krala nie,vsak to je jed

ukulela
16. apr 2025

@vorkola vetrala tam 4 hodiny.
... pred použitím dôkladne potraste
v uzatvorenej miestnosti nastriekajte všetkými smermi po dobu 5 - 10 sekúnd. Miestnosť potom na 20 minút opustite a po návrate vyvetrajte.
pre okamžité usmrtenie striekajte priamo na hmyz.

Autorka . Na spreji by si mala mat napisane pokyny. podla mna mozes.

heminepa
Autor odpoveď zmazal
autor
16. apr 2025

Nie už necítim, striekla som iba trosku k lištam, utrpela som sok, lebo som zbadala dva mravce, nerozumiem odkiaľ, nikdy som v byte nemala mravce, tak som hneď siahla po biolote, až potom mi došlo, že v spálni spi aj dieta

heminepa
Autor odpoveď zmazal
isis234
16. apr 2025

..1 vrecúško rozmarínu ( v obchode ako prísada do jedla), 1 liter vody, 1 PL bieleho vínneho octu ( môže byť i jablčný ocot). Dáme variť liter vody, po zovretí odstavíme a dáme do nej luhovať rozmarín až do vychladnutia, odvar scedíme a pridáme 1PL octu. odvar prelejeme do spray fľaštičiek a uchováme v chladničke. Pred výletom do prírody si nasprejujeme časti tela, .. (funguje to na všetku háveď). Môžete ním postriekať rámy okien, aj balkonové dvere.

Levanduľa rozvonia váš domov príjemnou vôňou, ktorá pôsobí relaxačne.
Táto bylinka je tiež výborným odpudzovačom mravcov, švábov, komárov a inej hávede.
Do sklenej misky s vodou 5 kv. levandule

Ak necítiť biolit, kľudne tam môže spať

autor
17. apr 2025

@isis234 ďakujem