icon

Nespiace dojčené dieťa: Skúsenosti a riešenia

25. feb 2024

Je tu este nejaka aspon jedna mamicka,ktora ma tak nespiace dieta ako ja?
To iste som mala pri prvom,viem,ze ked sa odkoji to bude lepsie,ale,aby 2r bol furt v spanku na cicke?
Chcem este kojit,kvoli zdr.problemom,ale neberie mi to hlava co sa ten posledne tyzdne navyvadza
Tak len tak pre moje male pohladenie duse ,je tu este niekto taky?😁

13uzivatelka11
25. feb 2024

Úplne stačí keď mu zrušiť kojenie na noc a cez deň necháš..A vyspite sa.. Možno.

tani777
25. feb 2024

Mne sa podarilo zrusit nocne kojenie,ked starsia mala 2r2m a mladsia 2.5 roka..ale teda predchadzalo tomu veeela vysvetlovania cez den,ze aj mliecko sa potrebuje vyspat 🙈 2roky je take obdobie..ze na jednej strane uz dieta chce vela zvladat same,a zaroven chce mamu..a v noci jak to vsetko spracovava,tak chce len tu mamu..a ked ma prsnik,ma istotu,ze ma mamu..je to narocne,ale da sa nastavit hranica 😊 len to chce veeela trpezlivosti,a hlavne cez den,ked je dieta v pohode,vysvetlit preco uz v noci nie

autor
25. feb 2024

@13uzivatelka11 ved to,ze mozno 😁
@tani777 oni uz takemu chapu,ze?

tani777
25. feb 2024

Chapu 🙂 kazdemu sice inak dlho trva to spracovat,cize niektore hned prestane pytat,niektore az casom..ale chapu..len proste vysvetlovat a vysvetlovat..a dodrzat,co slubis..my sme mali dohodu,ze na zaspanie sa kojit budu,a potom az rano-to som im povedala,ze ked uz bude vonku svetlo..a dodrzala som to,ked sa prebrala,a bolo svetlo,dala som..v lete to bola zachrana,lebo este zaspali 😁 a takisto cez den som neodmietala..
No a vidis,to mi napadlo..cez den sa ako casto koji? Niekedy si v noci dohanaju aj to,co cez den "nestihli"..

autor
25. feb 2024

@tani777 ked je chory tak castejsie,ked nie tak pred obednym spankom a tak az vecer

tani777
25. feb 2024

Moze byt aj toto,ze dohana v noci

autor
25. feb 2024

@tani777 no kus este pokojit chcem

mimi3008
25. feb 2024

Syn ma 28 mesiacov a teraz to su asi 3 tyzdne, co som mu povedala, ze dostane mamkine mlieckom len pred spanim (cez obed a vecer) a v noci. Odvtedy sa mi zda, ze je v noci na mne nalepeny nonstop...tiez mam pocit, ze si tym vynahradzuje den

jazula
25. feb 2024

Dcérku som prestala dojčiť, keď mala 2r4m. Namiesto toho dostáva pred spaním mlieko z fľaše (mix Nestle mliečko s kašou a kravské plnotucné) a skoro odvtedy prespí celú noc. Mali sme prechodnú fázu, kedy už mliečko odo mňa nepila, ale potrebovala “pomojkať prso”, tak som ju v noci túlila.