Nespiace dojčené dieťa: Skúsenosti a riešenia
Je tu este nejaka aspon jedna mamicka,ktora ma tak nespiace dieta ako ja?
To iste som mala pri prvom,viem,ze ked sa odkoji to bude lepsie,ale,aby 2r bol furt v spanku na cicke?
Chcem este kojit,kvoli zdr.problemom,ale neberie mi to hlava co sa ten posledne tyzdne navyvadza
Tak len tak pre moje male pohladenie duse ,je tu este niekto taky?😁
Mne sa podarilo zrusit nocne kojenie,ked starsia mala 2r2m a mladsia 2.5 roka..ale teda predchadzalo tomu veeela vysvetlovania cez den,ze aj mliecko sa potrebuje vyspat 🙈 2roky je take obdobie..ze na jednej strane uz dieta chce vela zvladat same,a zaroven chce mamu..a v noci jak to vsetko spracovava,tak chce len tu mamu..a ked ma prsnik,ma istotu,ze ma mamu..je to narocne,ale da sa nastavit hranica 😊 len to chce veeela trpezlivosti,a hlavne cez den,ked je dieta v pohode,vysvetlit preco uz v noci nie
@13uzivatelka11 ved to,ze mozno 😁
@tani777 oni uz takemu chapu,ze?
Chapu 🙂 kazdemu sice inak dlho trva to spracovat,cize niektore hned prestane pytat,niektore az casom..ale chapu..len proste vysvetlovat a vysvetlovat..a dodrzat,co slubis..my sme mali dohodu,ze na zaspanie sa kojit budu,a potom az rano-to som im povedala,ze ked uz bude vonku svetlo..a dodrzala som to,ked sa prebrala,a bolo svetlo,dala som..v lete to bola zachrana,lebo este zaspali 😁 a takisto cez den som neodmietala..
No a vidis,to mi napadlo..cez den sa ako casto koji? Niekedy si v noci dohanaju aj to,co cez den "nestihli"..
@tani777 ked je chory tak castejsie,ked nie tak pred obednym spankom a tak az vecer
Moze byt aj toto,ze dohana v noci
@tani777 no kus este pokojit chcem
Syn ma 28 mesiacov a teraz to su asi 3 tyzdne, co som mu povedala, ze dostane mamkine mlieckom len pred spanim (cez obed a vecer) a v noci. Odvtedy sa mi zda, ze je v noci na mne nalepeny nonstop...tiez mam pocit, ze si tym vynahradzuje den
Dcérku som prestala dojčiť, keď mala 2r4m. Namiesto toho dostáva pred spaním mlieko z fľaše (mix Nestle mliečko s kašou a kravské plnotucné) a skoro odvtedy prespí celú noc. Mali sme prechodnú fázu, kedy už mliečko odo mňa nepila, ale potrebovala “pomojkať prso”, tak som ju v noci túlila.

Úplne stačí keď mu zrušiť kojenie na noc a cez deň necháš..A vyspite sa.. Možno.