icon

Nočné budenie dieťaťa

12. jún 2025

Dievčatá malý sa mi budi v noci t už týždeň tu istú hodinu spi tak ze polhodinu potom hodinu a niečo a ešte polhodinu pred večerným spánkom lenže včera potiahol posledný spánok hodinu a na obed spal iba polhodinu môže to byť príčina prečo sa mi v noci budi?? Veľmi mi začal liezť alebo môžu to byť zúbky? Idú nam horné Stoličky

iivancova
12. jún 2025

Ak si dobre pamätám, keď dieťa nadobúda nové schopnosti (napr to lozenie), môže mať horší spánok. A samozrejme aj zuby robia svoje. Nepíšeš koľko má mesiacov. Môže mať aj zlý spánkový režim cez deň, nepíšeš kedy vstáva atd. (A nejdú “vám” zuby, ale synovi, sorry nedá sa ten rodičovský plurál ignorovať…)

autor
12. jún 2025
@iivancova

Ak si dobre pamätám, keď dieťa nadobúda nové schopnosti (napr to lozenie), môže mať horší spánok. A samozrejme aj zuby robia svoje. Nepíšeš koľko má mesiacov. Môže mať aj zlý spánkový režim cez deň, nepíšeš kedy vstáva atd. (A nejdú “vám” zuby, ale synovi, sorry nedá sa ten rodičovský plurál ignorovať…)

@iivancova 8 mesiacov bude mať a ráno spi polhodinu potom hodinu a ešte poobede polhdoinu

michaela329
12. jún 2025

Môj sa začal pretáčať, začala som s prikrmom a dieťa, ktoré krásne spinkalo je úplne zmenené 🤦 Cez deň tri pol hodinové šlofiky, v noci ho nejdem uspať a bdele okná mi ide skoro celé prerevat - ale vraj je to úplne normálne, keď bábätko robí skoky. Tak čakám, kedy to bud zase normálne... stačí bez tých revov.