Nočné kričanie dvojročného dieťaťa
Ahojte, prosím poraďte, vôbec netuším čo sa deje a som trochu vystrašená. Už viac ako týždeň skoro každú noc sa 22m dcéra zobudí s krikom, kope, kričí, neviem ju ukľudniť, na otázky viac menej reaguje v tom amoku (samozrejme na všetko negatívne, nechcem mlieko, ruku preč atď). Po 5-10min sa ukľudní a spí ďalej. Bojím sa že čo sa deje, či nemá nejaký vážny problém, fakt ten krik je obrovský. Nemáte tip prosím? Alebo čo by ste robili vy? Mám to riešiť s pedi? Ďakujem za odpoveď.
Su to nocne desy. Mpjq dcerka to maod narodenia doteraz ma 7 rokov. Nedrzat nasilu nepreberat iba ukludnovat
Vezmem na ruky, trochu dieťa pohojdám a do 5 minút položím a odchádzam. Treba ju len ukľudniť. Deje sa jej to viackrát za noc? Mojej max. raz asi dve hodiny po uložení na večerný spánok, niekedy vôbec.
menej rozprávok cez deň a hlavne tých s blikajúcim pozadím
@carrot_apple ona vôbec nepozerá ani telku ani mobil.
@lilope najčastejšie iba raz za noc, ale neviem si predstaviť si ju zobrať na ruky lebo tak kope a hádže sa :/
Aj náš to má, od narodenia doteraz (má 3). Hlavne ju nezaťažuj riešenicami a otázkami. Pohojdať ak sa dá, zobrať ležať k sebe na chvíľu, ponúknuť vodu, dať pozor nech si neublíži (náš si zvykol škriabať tvár)... Ono sa to časom zlepší. Aj u nás sa zlepšilo, hoci úplne nezmizlo.
Je to nočný des, syn to mal aj hodinu, v 5 rokoch ho to prešlo.
Nocny des.zazili sme parkrat,ale potom to prestalo.za mna najlepsie bolo prave prebudit,ale islo to velmi tazko.stalo sa nam to napriklad aj po obednom spavku..bud zasvietit do tvare baterkou,alebo fuknit do tvare vzduch..nam sa toto osvedcilo,ale teda aj tak tomu predchadzalo 10min zachvat placu
Aha, tak potom rob ako doteraz, ak sa počas toho neprebudí. Moja sa zobudí s plačom a pýta na ruky, tak to riešim ako som napísala vyššie.

Nočný des. Má to veľa deti, časom to vymizne