icon

Nočný des u 3-ročného: Skúsenosti a riešenia

18. jan 2025

Evidujem už možno aj rok a pol, že keď sme syna prebudili z obedného spánku, tak sa triasol a chvíľu nevedel kde bol, kým sa úplne neprebral.
No posledné mesiace sa nám v prvej štvrťke noci, väčšinou okolo 11 až polnoci, deje to, že sa prebudí a trasie sa, akoby mal nejaké kŕče, sú to možno skôr zášklby, neviem ako inak by som to opísala, akoby záchvat
Tento večer znovu to isté, a bolo to intenzívnejšie, nevedel kde je, nereagoval, bolo mu do plaču a šklbalo ním. K tomu celý prepotený. Následne sa v kŕči prehodil nabok, zrazu sa uvoľnil a spal ďalej. Trvalo to možno 2 minútky.
Už som zúfala, strašne sa oneho bojím, keď ho takto vidím.
Plánujeme návštevu psychológa, možno aj neurológa, ale chvíľu to musí počkať, keďže riešime teraz iné veci s ním.
Ako som sa Dočítala u veľa z vás sa to prejavovalo obrovským vreskotom. To ale u nás nie je. Preto hľadám niekoho či ma skúsenosti aj s týmto.
Ďakujem

vorkola
19. jan 2025

Nemate nejaky problem s partnerom ?U mna to mal,ale len 2x moj prvy syn,pochopila som ze z nasho zleho spoluzitia s manzelom, Ked som manzela opustila a zila u mojich rodicov to ani raz nemal

autor
19. jan 2025

@vorkola mali sme problém cca rok a pol dozadu. Odvtedy je všetko v poriadku