icon

Nočný des u detí: čo robiť, keď sa opakuje?

sofia0706
Dnes o 19:09

:07 •

Dobrý večer, vie mi niekto napísať čo by mohlo byť môjmu synovi? Zhruba od 4 mesiacov máva záchvaty vreskotu keď sa zhruba po hodine zobudí a vrieska nie že plače..lekárka nás poslala na neurológiu ale tam bolo všetko v poriadku. Neurologička povedala, že jej to príde že máva nočný des ale že aj na to sa jej zdá primalý. Teraz má syn 22 mesiacov a stále sa to opakuje, chvíľu sme mali.pokoj cca 3 mesiace. Keď sa mu to deje tak vtedy mi pripadá ako neprítomný, ak ho chcem na rukách upokojiť tak ma odtláča a toľko veľa plače že potom sa mu dlho vzlyká a trasie sa mu hlavička. Som z toho zúfalá a keď sa to deje vtedy ma vzdy napadne ze co ak mu je niečo vážne len nám to nevie povedať. Je pravdou že zhruba od 8 mesiacov občas cez deň nespi. Zvykne vstávať tak okolo 7h ráno a ak je deň kedy nespi tak ide spať o 19.30, ak cez deň spí väčšinou 2h tak večer zaspí o 20.30..snažím sa aby vzdy cez deň spal ale niekedy pri ňom ležím 2 h a on proste nechce spať. No moja otázka znie myslíte, že by mohlo ísť o nejaké ochorenie?
Ďakujem

pe_mi
Dnes o 19:10

@sofia0706 ahoj, mávala to aj sestra ako malička, bol to nočný des