icon

Novorodenec nespí už šesť hodín

13. máj 2025

Novorodenec mi nechce zaspat už že 6 hodin , je to normálne ??? Vkuse chce prso mať v ústach

kikusenka1
13. máj 2025

Ano potrebuje tvoju blízkosť

majlo1234
13. máj 2025

Oni si driemu aj na prse

blaazi
13. máj 2025

Skus si lahnut na bok a babatko prisat na prsnik chxe to trochu cviku, ale budes si vediet aj Ty pospat. Pozor, aby prikryvky boli dostatocne odhrnute a dietatko nemalo nostek zaboreny v prsniku. Takto mozete spolu oddychovat, je to.idealny cas, prsniky striedaj.

sisska96
13. máj 2025

Mna by porazilo..... Nikdy som to nedovolila aby boli na mňa nalepené

glorikarebeka
13. máj 2025

Vytiahnuť prso a dat cumel

katulienkax
13. máj 2025

Cumel dať nie prso, ak nechceš byt otrok

beata_k
13. máj 2025

Chudatko male. Ved mu daj, nebude to tak stale. Si pre neho vsetkym, nic ine nema. Pripadne mu ozaj daj radsej cumlik. 6 hodin je extremne vela na novorodenca.

nikpa
13. máj 2025

No keď chces prísť o kríže tak si na najlepšej ceste. Potrebuje tvoju blízkosť ale nie byť niekoľko hodín na tebe pripojený. Ved to ani na WC ani nikam nemôžeš ísť, nič urobiť, si matka, nie otrok. Daj mu cumel, keď pomrnci, pomojkaj, bud pri nom ale prsník nedávaj na tak dlho. Urobil si z teba cumel.

oskvarka
13. máj 2025
@beata_k

Chudatko male. Ved mu daj, nebude to tak stale. Si pre neho vsetkym, nic ine nema. Pripadne mu ozaj daj radsej cumlik. 6 hodin je extremne vela na novorodenca.

@beata_k môj prvorodený tiež takto nespal niektoré deti sú také fungovali sme na prse v šatke a po pol roku som ho naučila na kočiar spal v ňom presne pol hodku vždy 😂 aj to len ak sa kočiar hýbal ..

oskvarka
13. máj 2025

Ja som ho nechávala podriemat na prse a potom som ho nechala aj dlhšie zase hore a neriešila som že ma dlhé prestávky kedy nespí...ak si aspoň občas trochu poslal.. ja som to riešila tým prsom na ňom si zdruemol a ja som si čítala knihu...