icon

Pomáha horúce mlieko na lepší spánok?

stelly652
24. júl 2025

Ahojte ľudia pamätáte si ešte keď ste boli male a pred spaním ste si dali horúce mlieko s kožkou? staré mami tak robievali aby sa nám dobre spalo.....neexistovali žiadne lieky na spánok,medovka,melatonín tabletky,doplnky,meditácie na spanie nič také len to mlieko a spalo sa nám dobre......čo si vy dávate na spánok?....víno,čaj,čokoládu???....čo vám najviac pomáha?..

lucia13022023
24. júl 2025

Nič si na spánok nedávam. Mam dosť aktivity cez deň, tak nepotrebujem "dopomôcť"
Ale po sexe sa mi lepšie spi, tak možno to😆

bambulkaaskatulka
24. júl 2025

Pred dieťaťom, ktoré má naučilo efektivite a že spať sa dá kedykoľvek a kdekoľvek sa dá ;D som používala horčík s l theaninom. Recept made by Andrew Huberman, fungoval

viestta
24. júl 2025

Zdravo sa unavit, vcera sme boli na vylet, zaspali sme ako dreva uz o deviatej. Alebo taka sobota na zahrade, aj daco fyzicky odmakas, aj sa dobre najes, aj vypnes hlavu v prijemnej spolocnosti, v noci spis ako babatko, v nedelu vstanes tak, ze ledva stihas v rozumnom case nahadzat obed do hrncov.

minenkaa
24. júl 2025

@stelly652 v živote nikdy sa u nás nepilo mlieko z knižkou na lepšie spanie
Mne pomaha zelený čaj ,nejaký sprej z byliniek kupujem ,ale väčšinou ešte ani nemám hlavu na vankúši a spím

stelly652
autor
24. júl 2025
@lucia13022023

Nič si na spánok nedávam. Mam dosť aktivity cez deň, tak nepotrebujem "dopomôcť"
Ale po sexe sa mi lepšie spi, tak možno to😆

@lucia13022023 tak ti závidím 🙂

stelly652
autor
24. júl 2025
@viestta

Zdravo sa unavit, vcera sme boli na vylet, zaspali sme ako dreva uz o deviatej. Alebo taka sobota na zahrade, aj daco fyzicky odmakas, aj sa dobre najes, aj vypnes hlavu v prijemnej spolocnosti, v noci spis ako babatko, v nedelu vstanes tak, ze ledva stihas v rozumnom case nahadzat obed do hrncov.

@viestta tak musím i ja začať chodiť po výletoch a vypnúť myseľ aby som lepšie spal

stelly652
autor
24. júl 2025
@minenkaa

@stelly652 v živote nikdy sa u nás nepilo mlieko z knižkou na lepšie spanie
Mne pomaha zelený čaj ,nejaký sprej z byliniek kupujem ,ale väčšinou ešte ani nemám hlavu na vankúši a spím

@minenkaa ja som užíval dakedy si medovku ale už mi nezaberá

viestta
24. júl 2025
@stelly652

@viestta tak musím i ja začať chodiť po výletoch a vypnúť myseľ aby som lepšie spal

@stelly652 vobec nemusis chodit na vylety, aj ked tie su tiez fajn. Zdravo unavit sa da aj v mieste bydliska. Ked nie si typ co potrebuje metat zelezo v posilnovni tak si daj kazdy den polhodinovu vychadzku rychlym tempom po blizkom okoli, alebo hodku na bicykli, alebo obehni 4 ulice po okoli v pokluse. Zdravo unavit sa da roznym sposbom, ide o to aby si nasiel ten co tebe vyhovuje a pravidelnost. Zdravo sa unavit nenahradi ziaden rohypnol

majamat
24. júl 2025

horuce mlieko je super na bolest hrdla. co najhorucejsie chlipkat.
no na spanok mi to nikdy nepomohlo. ja robim na smeny a dost nepravidelne, cize niekedy dost problem so spankom. je to udel ludi, co takto robia.

ariannazara
24. júl 2025

Nic ľahnem po celom dni, kao a spim za 5 sekund 😂

simik22
24. júl 2025
@bambulkaaskatulka

Pred dieťaťom, ktoré má naučilo efektivite a že spať sa dá kedykoľvek a kdekoľvek sa dá ;D som používala horčík s l theaninom. Recept made by Andrew Huberman, fungoval

@bambulkaaskatulka čo to je prosim za recept?

stelly652
autor
24. júl 2025
@majamat

horuce mlieko je super na bolest hrdla. co najhorucejsie chlipkat.
no na spanok mi to nikdy nepomohlo. ja robim na smeny a dost nepravidelne, cize niekedy dost problem so spankom. je to udel ludi, co takto robia.

@majamat Ahoj klobúk dole ...no ja ešte keď som bol mladší tak raz dva som zaspal aj cez deň aj cez noc no a teraz je to katastrofa so mnou so spánkom ne ne zaspať myseľ mi pracuje na silne obrátky

majamat
24. júl 2025
@stelly652

@majamat Ahoj klobúk dole ...no ja ešte keď som bol mladší tak raz dva som zaspal aj cez deň aj cez noc no a teraz je to katastrofa so mnou so spánkom ne ne zaspať myseľ mi pracuje na silne obrátky

@stelly652 no niekedy je to psychika treba sa naucit vypinat. no nie je to jednoduche. ja zle zaspavam, halvne ked mam ist rano do roboty.

bambulkaaskatulka
24. júl 2025
@simik22

@bambulkaaskatulka čo to je prosim za recept?

@simik22 no skombinovať horčík, ktorý pomáha na relaxáciu svalov s l theaninom, aminokiselinou z čaju, ktorá má tiež relaxačné účinky a zlepšuje kvalitu spánku...

simik22
24. júl 2025
@bambulkaaskatulka

@simik22 no skombinovať horčík, ktorý pomáha na relaxáciu svalov s l theaninom, aminokiselinou z čaju, ktorá má tiež relaxačné účinky a zlepšuje kvalitu spánku...

@bambulkaaskatulka ďakujem ❤️

stelly652
autor
24. júl 2025
@majamat

@stelly652 no niekedy je to psychika treba sa naucit vypinat. no nie je to jednoduche. ja zle zaspavam, halvne ked mam ist rano do roboty.

@majamat áno pznám to ja som robil v automobilke od 5:00 do 17:00 a vyčerpaný som prišiel domov ľahol som si a ne zatvoriť oči a zaspať aj keď som bol vyčerpaný

bambulkaaskatulka
24. júl 2025
@simik22

@bambulkaaskatulka ďakujem ❤️

@simik22 NZC 😉

lindous
24. júl 2025

Krátkodobo, keď som mala horšie obdobie, pomohlo mi Oyono (na odporúčanie z lekárne), ale pokiaľ ide o vážnejšie problémy, tak by som to riešila komplexne s odborníkmi

stelly652
autor
24. júl 2025
@lindous

Krátkodobo, keď som mala horšie obdobie, pomohlo mi Oyono (na odporúčanie z lekárne), ale pokiaľ ide o vážnejšie problémy, tak by som to riešila komplexne s odborníkmi

@lindous Ahoj eej,ale kde že a keby som to riešil s odborníkom tak zase bi do mňa suplementoval,dopoval s liekmi,ktoré nepoznám...ja skúsim to mlieko

sszuzu8
24. júl 2025

Medovkovy čaj s medom
Teplé mlieko s kožou 🤤🤤
Levanduľový vonný olej
🤣 Najviac mi ale pomôže keď si doprajem orgazmus 🙈😃do dvoch min orgazmus do dvoch min spím ako batoľa

anonym_0703d4
24. júl 2025

Horúce mlieko ti pomôže akurát sa 💩💩💩.