Pomáha horúce mlieko na lepší spánok?
Ahojte ľudia pamätáte si ešte keď ste boli male a pred spaním ste si dali horúce mlieko s kožkou? staré mami tak robievali aby sa nám dobre spalo.....neexistovali žiadne lieky na spánok,medovka,melatonín tabletky,doplnky,meditácie na spanie nič také len to mlieko a spalo sa nám dobre......čo si vy dávate na spánok?....víno,čaj,čokoládu???....čo vám najviac pomáha?..
Pred dieťaťom, ktoré má naučilo efektivite a že spať sa dá kedykoľvek a kdekoľvek sa dá ;D som používala horčík s l theaninom. Recept made by Andrew Huberman, fungoval
Zdravo sa unavit, vcera sme boli na vylet, zaspali sme ako dreva uz o deviatej. Alebo taka sobota na zahrade, aj daco fyzicky odmakas, aj sa dobre najes, aj vypnes hlavu v prijemnej spolocnosti, v noci spis ako babatko, v nedelu vstanes tak, ze ledva stihas v rozumnom case nahadzat obed do hrncov.
Nič si na spánok nedávam. Mam dosť aktivity cez deň, tak nepotrebujem "dopomôcť"
Ale po sexe sa mi lepšie spi, tak možno to😆
@lucia13022023 tak ti závidím 🙂
Zdravo sa unavit, vcera sme boli na vylet, zaspali sme ako dreva uz o deviatej. Alebo taka sobota na zahrade, aj daco fyzicky odmakas, aj sa dobre najes, aj vypnes hlavu v prijemnej spolocnosti, v noci spis ako babatko, v nedelu vstanes tak, ze ledva stihas v rozumnom case nahadzat obed do hrncov.
@viestta tak musím i ja začať chodiť po výletoch a vypnúť myseľ aby som lepšie spal
@viestta tak musím i ja začať chodiť po výletoch a vypnúť myseľ aby som lepšie spal
@stelly652 vobec nemusis chodit na vylety, aj ked tie su tiez fajn. Zdravo unavit sa da aj v mieste bydliska. Ked nie si typ co potrebuje metat zelezo v posilnovni tak si daj kazdy den polhodinovu vychadzku rychlym tempom po blizkom okoli, alebo hodku na bicykli, alebo obehni 4 ulice po okoli v pokluse. Zdravo unavit sa da roznym sposbom, ide o to aby si nasiel ten co tebe vyhovuje a pravidelnost. Zdravo sa unavit nenahradi ziaden rohypnol
horuce mlieko je super na bolest hrdla. co najhorucejsie chlipkat.
no na spanok mi to nikdy nepomohlo. ja robim na smeny a dost nepravidelne, cize niekedy dost problem so spankom. je to udel ludi, co takto robia.
Nic ľahnem po celom dni, kao a spim za 5 sekund 😂
Pred dieťaťom, ktoré má naučilo efektivite a že spať sa dá kedykoľvek a kdekoľvek sa dá ;D som používala horčík s l theaninom. Recept made by Andrew Huberman, fungoval
@bambulkaaskatulka čo to je prosim za recept?
horuce mlieko je super na bolest hrdla. co najhorucejsie chlipkat.
no na spanok mi to nikdy nepomohlo. ja robim na smeny a dost nepravidelne, cize niekedy dost problem so spankom. je to udel ludi, co takto robia.
@majamat Ahoj klobúk dole ...no ja ešte keď som bol mladší tak raz dva som zaspal aj cez deň aj cez noc no a teraz je to katastrofa so mnou so spánkom ne ne zaspať myseľ mi pracuje na silne obrátky
@majamat Ahoj klobúk dole ...no ja ešte keď som bol mladší tak raz dva som zaspal aj cez deň aj cez noc no a teraz je to katastrofa so mnou so spánkom ne ne zaspať myseľ mi pracuje na silne obrátky
@stelly652 no niekedy je to psychika treba sa naucit vypinat. no nie je to jednoduche. ja zle zaspavam, halvne ked mam ist rano do roboty.
@bambulkaaskatulka čo to je prosim za recept?
@simik22 no skombinovať horčík, ktorý pomáha na relaxáciu svalov s l theaninom, aminokiselinou z čaju, ktorá má tiež relaxačné účinky a zlepšuje kvalitu spánku...
@simik22 no skombinovať horčík, ktorý pomáha na relaxáciu svalov s l theaninom, aminokiselinou z čaju, ktorá má tiež relaxačné účinky a zlepšuje kvalitu spánku...
@bambulkaaskatulka ďakujem ❤️
@stelly652 no niekedy je to psychika treba sa naucit vypinat. no nie je to jednoduche. ja zle zaspavam, halvne ked mam ist rano do roboty.
@majamat áno pznám to ja som robil v automobilke od 5:00 do 17:00 a vyčerpaný som prišiel domov ľahol som si a ne zatvoriť oči a zaspať aj keď som bol vyčerpaný
Krátkodobo, keď som mala horšie obdobie, pomohlo mi Oyono (na odporúčanie z lekárne), ale pokiaľ ide o vážnejšie problémy, tak by som to riešila komplexne s odborníkmi
Krátkodobo, keď som mala horšie obdobie, pomohlo mi Oyono (na odporúčanie z lekárne), ale pokiaľ ide o vážnejšie problémy, tak by som to riešila komplexne s odborníkmi
@lindous Ahoj eej,ale kde že a keby som to riešil s odborníkom tak zase bi do mňa suplementoval,dopoval s liekmi,ktoré nepoznám...ja skúsim to mlieko
Medovkovy čaj s medom
Teplé mlieko s kožou 🤤🤤
Levanduľový vonný olej
🤣 Najviac mi ale pomôže keď si doprajem orgazmus 🙈😃do dvoch min orgazmus do dvoch min spím ako batoľa
Horúce mlieko ti pomôže akurát sa 💩💩💩.

Nič si na spánok nedávam. Mam dosť aktivity cez deň, tak nepotrebujem "dopomôcť"
Ale po sexe sa mi lepšie spi, tak možno to😆