icon

Pomoc s plačom dcérky v noci: Rady a tipy

tatiana234
14. dec 2024

Ahojte mala nám asi 2 mesiace zle v noci spáva má 14mesiacov. O zuby nejde tiyfh má od 10 mesiacov 16. Okolo 2 hodiny vypýta mlieko a potom plače plače plače aj 2 hodiny nepomáha nič jediné keby zasvietime a hra sa ale to asi není úplne normálne v noci .cez deň papa a už normálne všetko naposledy má večeru o 6. Väčšinou pečivo nič ťažké. Potom o pol 8 mlieko napriek tomu že cez deň papa dosť ešte v noci pýta mlieko čo by mi nevadilo ale nerozumiem tomu plaču. Skúšala som jej dať J napiť ale to nemá úspech pýta potom mlieko aj tak skúste poradiť už sme. Jej ajantinel z postieľky zobrali oči malo miesta nemá nevieme už ozaj

nairia
14. dec 2024

ako spi cez den? kolko ma spankov, ake dlhe? kedy chodi spat, kedy vstava?

beata_k
14. dec 2024

@tatiana234 Skus si pozriet nocny des, ci to nie je ono.

tiika
14. dec 2024

@tatiana234 stoličky už ma? podľa mna to mozu byt predsa len tie zúbky; alebo ju boli nieco iné, čo cez deň nie a nevníma to, bruško či cosi iné spojené s trávením. Tretia možnosť, je veľmi unavená, chce spat, no nedarí sa jej opätovne zaspat.

sterea
14. dec 2024

@tatiana234 _ v noci jej už nedávaj mlieko, len vodu

tatiana234
autor
14. dec 2024

@tiika má 16 zubov takže áno má. A posledné stoličky neverím že by jej v roku išli úprimne 🥲

tatiana234
autor
14. dec 2024

@nairia má jeden spánok asi posledné 2 týždne a spáva od 12 do 2 pol 3

jankafark
14. dec 2024

@tatiana234 ráno kedy vstáva? Večer kedy chodí spať? Nezačala chodiť?

tatiana234
autor
14. dec 2024

@jankafark ráno okolo 7 večer okolo 7-8 začala pred mesiacom

nairia
14. dec 2024

@tatiana234 moze byt problem, ze jeden spanok jej je malo a 2 su uz vela. akoze dovodov moze byt vela. ja som mala toto s dcerou, ked prechadzala na jeden spanok. tieto nocne bdenia. tiez sa proste prebrala,ani za svet spat. nezasvecovala som, ale brala som ju mimo spalne. trvalo to 2,5 mesiaca. boli noci lepsie/horsie. proste jeden spanok jej este nestacil, ale dva uz jej boli vela.

tatiana234
autor
15. dec 2024

@nairia áno 2 jej boli veľa neskoro potom večer zaspavala mala problém zaspať aj cez deň v noci buntosila chcela sa hrať tak sa nejak prirodzene sama aj popocuvala že sa jej začalo driemat o 11. 11 30 tak ju tak okolo obeda dávam spávať. Môže byť že si telo musí nastaviť tento režim