icon

Prdíky a zlý spánok

viktoria1751
3. máj 2025

Ahojte malý sa mi budí v noci už 5 deň každú chvíľu to som tu už raz spomínala cez deň spi dosť aj vonku s kočíkom s ním chodím aby spal dosť je to do tých 3,5h.... Niekedy aj 4... Ale.. spávať ho dávam po 2,5h keď vidím že je unavený... Vychádza mi to stále tak že posledný spánok má 3 hodiny pred tým nočným včera som vyskúšala ho nechať hore od 16:00 o 19teh som ho uložila spal polhodinu a každú chvíľu hore fakt že každú chvíľu spravila som mu už aj mlieko dvojku,ale všimla som si jednu vec že sa vkuse prehadzuje a dvíha nožičky a sem tam aj záplace ako keby sa mu nedalo prdnúť... Toto robí každú chvíľu a ťahá cumel jak o život popritom jedol pred hodinou... Keď bol menší problémy a bruškom nemal ale dávali sme sab Simplex... Predtým v noci s týmto vôbec problémy nemal alebo som ho dala neskoro spať a tie 3 hodiny už boli nanho moc... Ma 6 mesiacov

pribinak
3. máj 2025

Začali ste už dávať prikrmy?

viktoria1751
autor
3. máj 2025
@pribinak

Začali ste už dávať prikrmy?

@pribinak no pár lyžičiek výživy mi spapa skúšala som zeleninku ale napina ho... Takže som s tým prestala nachvíľu

pribinak
3. máj 2025
@viktoria1751

@pribinak no pár lyžičiek výživy mi spapa skúšala som zeleninku ale napina ho... Takže som s tým prestala nachvíľu

@viktoria1751 treba sledovať či nereaguje na prikrmy

viktoria1751
autor
3. máj 2025
@pribinak

@pribinak akože nereaguje veď mi všetko vypluva a napína ho z toho môžem mu dať všeličo mrkvu aj hrášok som mu skúšala dávať batat to ani nevravím hned mi ho zapieklo

viktoria1751
autor
3. máj 2025
@pribinak

@pribinak už vselico skúšam fakt aj s tým spankom ukladám ho keď je u aveny on mi vypije v noci mlieko grgne si a po hodine hore nohy prehadzuje sa vkuse a potom plač

pribinak
3. máj 2025
@viktoria1751

@pribinak už vselico skúšam fakt aj s tým spankom ukladám ho keď je u aveny on mi vypije v noci mlieko grgne si a po hodine hore nohy prehadzuje sa vkuse a potom plač

@viktoria1751 skús bodovú zeleninu napr cuketa tekvica pridať potom zemiak mrkvu určite nie každý deň
Hrasok trosku neskôr

kati301
3. máj 2025

@viktoria1751 prikrmy sa dávajú jedna zelenina/zlozka na tri dni nech si bruško zvykne a až potom mixujes a pridavas ďalšie.. okrem iného to môžu byt zuby, aj regresia a aj ak sa začal hýbať viac spracovanie nových veci v hlave po celom dni..

viktoria1751
autor
3. máj 2025
@kati301

@viktoria1751 prikrmy sa dávajú jedna zelenina/zlozka na tri dni nech si bruško zvykne a až potom mixujes a pridavas ďalšie.. okrem iného to môžu byt zuby, aj regresia a aj ak sa začal hýbať viac spracovanie nových veci v hlave po celom dni..

@kati301 môže byť aj 6 mesačná regresia?

kati301
3. máj 2025
@viktoria1751

@kati301 môže byť aj 6 mesačná regresia?

@viktoria1751 ta sa väčšinou spája s prvým pohybom - stvonozkovanie, lezenie, pripadne sedenie..

viktoria1751
autor
4. máj 2025
@kati301

@viktoria1751 ta sa väčšinou spája s prvým pohybom - stvonozkovanie, lezenie, pripadne sedenie..

@kati301 no túto noc bolo radosť spať dala som ho o pol deviatej s tým že posledný spánok mal od 18:30 do 19:00 a nechala som ho hodinu a pol zobudil sa o pol jednej ráno a o štvrtej konečne som sa vyspala :D