icon

Prečo 14-mesačný syn v noci plače?

adkagg
7. jan 2024

dobrý den moj 14 mesačný syn stale uz mesiac cele noci každé dve hodiny cca place zo spánku.inokedy sa to stavalo sem tan . niekedy mu staci podať dudel inokedy ho musin búchať po hrbre a pievat . nechápem s čoho to moze byy zeby zuby? Uz som zúfalá vobec sa nevyspin kazdu chvilu som kvoli tomu.hore poraďte prosim ma niekto skúsenosť ?

svokrinjazykmonika
7. jan 2024

@adkagg ja to mám tiež podobne so 14 mesačnou práve. Tiež neviem či očné už ju bolia alebo nejaká spánková regresia. Ale už sa to zlepšilo konečne. Ale trvalo to asi dva týždne

adkagg
autor
7. jan 2024

@svokrinjazykmonika Nám to trvá uz mesiac neviem co robis uz je to dlho

dadka1997
7. jan 2024

@adkagg nocný des.. moj malý to tiez maval jedno obdobie, ale casom to preslo same... ale bolo to hrozne, on strasne plakal ze sme vyskocili az z postele a cely sa triasli .. po čase to prešlo, cez den sme mu davali pozornosť, a v noci som chodila spavat s ním, speivala som mu pesnicky alebo citala rozpravky, relaxacna hudba velmi pomáhala

adkagg
autor
7. jan 2024

@dadka1997 .niekedy tak place ze ho nedokážeme utíšiť ale chvála.bohu to sa az tak casto nestava. Ten prvý plač ják zaspí cca po hodine začne plakať moc zoberiem ho naruky spievam mu dam dudu vodu ponuknem spirvam skúšam hocičo zvyčajne zaspi a potom su tie place celu noc no len uz nie take silne niekedy záplace dam dudel a spi ...ze by ho twn des trápil celu noc? A stále pravidelne ? Uz som rozmýšľala ze zavolam dr ved to nieje normálne ako mu pomôžem?ci sa mu ani pomôcť neda ? No ja mu vzdy pred spanin spievam to bt ho malo upokojiť.pozornosti ma dost bývame u mojich rodičov tak sa mu vzdy niekdo venuje

aliaray1
7. jan 2024

@adkagg aj u nas to takto chvilku dlhsie trvalo az som sa rozhodla, ze 20 min uspavania a ak nezaspi nevadi, ide este von z postele (spime spolu v manzelskej so zabranami). Po 30-40 min ked si porobila co mala (dajaku svoju agendu, ktora ju upokojila), lahla a hajkala takmer hned. Aspon sme sa uz netrapili niekolko hodinovym uspavanim ani my a ani ona.

dadka1997
7. jan 2024

@adkagg no je to take obdobie, neboj ono to prejde.. ale tak pre istotu sa spytaj na to doktora .. ono hocico sa moze takemu malinkemu snivat

adkagg
autor
11. jan 2024

Ahojte tak volala som s dr pýtala moč ten mal v poriadku tak mi kázala dat nurofen na noc ze zuby a asi mala pravdu syn pekne spinkal trosku mrcal nad ranom ale bolo to.ovela lepsie ze by to.fakt tie zuby? Ako to mam riešiť mam davat nirpfen každý večer ? Môže sa yo vobec?