Prečo 8-mesačné dieťa nechce spať a je mrzuté?
Baby 8 mesačná dcérka mi poslednou dobou ťažšie zaspava a keď zaspí tak max pól hodina aj to je niekedy zázrak. Večer mi zaspí až okolo 23:00 a ráno už je skoro hore.
Nechapem prečo je taka.
Ano zúbky jej idu ale prečo mi nechce spavat a večer tiez sa zobudi niekoľko krát musím jej vždy dat caj alebo mlieko aby zaspala. Nezaspi inak iba na rukách aj to po dlhom case hojdania stále je taka mrzutá.
Neviete mi poradiť preco by to mohlo byt ? Kvôli zúbkom sú take deti Ano ale až takto…?
@evahunkova15 8mesacna spankova regresia
@simona92101 to čo znamená to som ešte nikdy nepočula
@petronellla87 cez deň aj každé tri hodinky dve si pospi ale max pól hodina inak normálne 15-20min
@evahunkova15 😂 tie 30minutovky sú normálna vec... Môjmu tých 30min začalo plynuť od momentu ako som ešte len začala uspávať takže reálne spal možno 20-25 min... Trvalo to pár mesiacov a potom sme prešli na jeden spánok a to zvykol potiahnuť aj dve hodiny
Čo znamená že ráno skoro vstáva?
Možno jej stačia dva spánky cez deň alebo možno len jeden..
A nie je hladná? Keď jej musiš dávať mlieko? 🤭 Lebo uprimne s prázdnym bruškom sa aj mne zle spí.
@evahunkova15 paci sa,treba si precitat.
https://www.lepsispanokbabatiek.sk/8-10-mesacna...
@evka_21 nie hladná určite nie dokrmovana je až až dobre … tak ale ja tých 30min mozem rátať asi tak že mi zaspí na rukách ešte 10min z toho musím počkať kým tvrdšie zaspí a potom ju dat do postielky… ráno vstáva niekedy o 5 niekedy 6 :/
@evka_21 Ja by som ju už nedavala poobede spavat alwbo keď tak iba raz dva krát ako pises lenže tu je problem taky že ona je unavená každú hodinu začne si pretierať očká rukami a už je ospalá…
@evahunkova15 ja mam 8 mesacnu dceru, od narodenia malo spava a boli sme do 6 mesiaca hore normalne; ze niekolkohodin v noci, co nechcela spavat. Ked som citala, ze babatka spia 10-12 hodin v noci, islo ma urvat, moja spavala tak 5-6, zlepsilo sa to az okolo 7.mesiaca. ale inak sme hore od 4-5 rana stale, len chodi skor spat. A bude to pri tvojej mozno ani nie regresia ako 8 mesacna separana uzkost. Skor pozriet na googli.
@olivia_c Ano to bude asi ono je tam všetko to čo dcérka práve robi tiez keď má nevidi alebo vidi že idem do kuchyne tak place že už má nevidi… spánok totálna katastrofa ako som to aj popisala… no čo robit v tejto situácii vôbec neviem aj keby napíšem pediatricke neviem sko by mi ona s takými veci pomohla asi nijako…:(
@evahunkova15 nam zacala asi dnes tiez ta separacka, odidem jej z dohladu a place ako o zivot. Pozri na nete, co sa odporuca robit.
@olivia_c pozerala som vyskúšam niečo… práve až teraz zaspala a aj to asi 20 min na rukách potom do postielky ako som ju dala tak už bola hore tak zase na fuky a ďalších 20min a teraz sa zdá že už spi … no je ťažké obdobie pre dieta aj matku …
@evahunkova15 drzme si palce, zvladneme.
@evahunkova15 ja nedavam nic, prejde to. A to som sama na malu, viem ake su to dni cele umrcane 😀

@evahunkova15 nemá veľa spánku cez deň?