Prečo je moje bábätko nekľudné počas spánku?
Ahojte mamičky, mám 8 týždňovú dcérku, inak veľmi kľudné bábo, no posledné 3 dni sa počas spánku prevaľuje z jednej strany na druhú, vyhadzuje rúčkami, kope rýchlo nôžkami hore dole až sa na to s plačom zobudí. Zavinovačku už odmieta, tak spáva pri mne v hniezde a vyvýšenom antirefluxnom vankúši. Vopreď ďakujem všetkým za rady.
@janie7 ma morov relfex. ak odmieta zavinovacku, kup swaddle me , alebo neviem teraz najnovsie tie kuklicky, kde je dietatko "natesno" budu super.. moja spala ako dudek
@krasneleto Áno, o ňom viem, len to jej pri nieakom rozrušení iba vystrelili rúčky hore, ale teraz kope, rýchlo nimi hýbe, hlávku pretáča z jednej strany na druhú až sa zobudí. Bohužiaľ, podľa mňa swaddle me nezaberie, manžel jej kúpil niečo podobné, takú klokanku, plakala, kým sme ju odtiaľ nevybrali. Ale ďakujem za radu, asi sa spýtam pediatričky čo s tým.

@janie7 ma morov relfex. ak odmieta zavinovacku, kup swaddle me , alebo neviem teraz najnovsie tie kuklicky, kde je dietatko "natesno" budu super.. moja spala ako dudek