icon

Prečo môj 17-mesačný syn v noci vrieska?

30. mar 2026

Dobre rano mamicky maly mi posledne dni 17 mesacny sada na postel v noci a vrieska az kym ho nedame do kocika uspime a zas prelozime a mrnci v spanku prosim vas co to moze byt? Bolo take ze netrebalo hojdat ale zas sme tam ze si sadne na postel a vrieska.. dakujem

anonym_e3dd59
30. mar 2026

Nočný des, bežný v tomto veku

anexa
30. mar 2026

Presne tak, je to nočný des a je to normálne, treba ho upokojiť a znovu dať spinkať, on si to ráno nepamätá

autor
30. mar 2026
@anexa

Presne tak, je to nočný des a je to normálne, treba ho upokojiť a znovu dať spinkať, on si to ráno nepamätá

@anexa kolko to trva asi uz asi tyzden mame toto

anonym_ad8c22
Odpoveď bola odstránená
autor
30. mar 2026
@anonym_ad8c22
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_ad8c22 co prosim? Ako sa to vyjadrujete?

jaskolka
30. mar 2026

@anonym_autor je to v podstate normálne v tom veku, mozog sa mu rýchlo vyvíja,a spracúva tak rôzne podnety. Môže to trvať od pár dní do pár týždňov.

leidin
30. mar 2026

Aj my to mame hoci este len rok a 4m ma. Uz som objednala tekute magnezium :D

danielahamar
30. mar 2026

Nočný des, môže trvať aj do 6 rokov😉, takže to čo si nastuduj, ako sa chovať a zvládnete to lepšie ako doteraz

michaela329
30. mar 2026

Môj 14 mesačný a to isté. Nie je to ako nočný des, ale ako keby sa hádal zo sna. Des sme si raz zažili a to bolo iné, to bol až hystericky plač, nedal sa zobudiť. Čo najmenej do toho zasahujeme a je to lepšie. Ak sa zobudí, len ho vezmem k sebe do postele a vreskov je menej.

luc_lucka
30. mar 2026

Nocna mora, nocny des... presli sme si tym u dcerky (trvalo to 3 mesiace) a velmi si prosim, aby sme to pri synovi uz nezazili.