Prečo sa 5-mesačné bábätko často budí večer?
Ahojte
Mám 5 mesačne bábätko ktoré jednak poobede kedysik malo buvalo a večer celé prespalo a je to už ani neviem ako dlho si to vymenila večer sa budí každú hodinu cca plus mínus dám jej cecok a spí ďalej a takto furt a ráno ma kratší spánok väčšinou poobede má dlhší kedy si aspoň v tedy môžem zdriemnuť ..... neviete čim by to mohlo byť ?
Ďakujem vopred za odpovede
Ak mas ig pozri profil well babing, babies and sleep, spinkaj babo. Mozno najdes odopovede, tych pricin moze byt viacero, mozno ukladas prilis skoro, mozno prilis neskoro, mozno je problem v tom dlhom druhom spanku, mozno v celkovej dlzke denneho spanku, mozno je dieta prestimulovane a mozno nic z toho a je to uplne normalne obdobie, ktore len treba preckat do dalsej zmeny (tych este bude viacero…). 🍀
@sisa232 5mesačné môže spat doobeda 40 minút, poobede 2 hod, a podvecer max do 17:00 40 minút aby ti šlo spať cca o pol8-20:00večer a nebude sa v noci budiť, iba ak na prsník 1 či 2x, ak je dostatočne kojené cez deň-na požiadanie

Režim sa bude meniť ešte často a dlho. Ja osobne som nikdy nedávala prso len na uspatie. Podľa mňa to neskôr vedie k závislosti dieťaťa na prsníku. Ale možno ma tu za to ukameňujú. Treba vydržať, dieťa časom režim mat bude.