Prečo sa moje bábätko budí s plačom každú noc?
Ahojte môj malý krpec zachviľu bude mať 10 mesiacov. Posledne noci sú ako z hororu každú každucku noc sa zobudí s veľkým plačom a nie a nie prestať spi s nami v posteli doposiaľ spal v kočíku ale naučila som ho spat pri nás.. On si sadne v noci veľký plač alebo sa vkuse prehadzuje ryje sa v posteli surovo hlavu do posteli a hore nohy. Túto noc bol hore od desiatej večer do 12tej v noci... Už tak som bola zúfalá že som ho uspala v koči a preložila som ho v posteli.. Ale to prehadzovanie aj nad ránom... Papa 150ml každé 4 hodiny cez deň papa. Aj nejaké prikrmy ale malo keďže mu idú zuby chce iba mlieko ostatné odmieta.. Snažím sa ho douspavat v posteli tapkanim po plienke ale nejde to veľký rev... Skúšala som ze ci není hladný zjedol a robil to isté proste sa ryje v tej posteli.. Chodí spať okolo 19:0019:30 podľa toho ako vyjde posledný spánok a ako je unavený... Dievčatá čím to môže byť? Sme nevyspatý aj ja aj priateľ priateľ vstáva celý týždeň do roboty o 4tej teraz sme spali v noci 3 hodiny.. Sme obidvaja vyčerpaný a pýtame sa co je zas tomu nášmu malému... Trvá toto už asi týždeň predtým to bolo úplne o niečom inom tak krásne spinkal
To mozu byt ozaj tie zuby, ked tak place. Kolko ma dennych spankov? Ma dostatok pohybu cez den? Unavi sa? Nasa ma 11m, tiez ma noci, kedy sa prehadzuje, toci a inak “cestuje” v posteli (spi so mnou). To viem, ze su zuby, lebo ona je inak dobry spac. Ale cez den ju aktivne zapajame do vsetkeho, aby sa unavila. Spi uz len poobede cca 2 hodiny. Vecer chodi spavat okolo 20:00-20:30. A manzel spi v druhej izbe so starsou dcerou.
To mozu byt ozaj tie zuby, ked tak place. Kolko ma dennych spankov? Ma dostatok pohybu cez den? Unavi sa? Nasa ma 11m, tiez ma noci, kedy sa prehadzuje, toci a inak “cestuje” v posteli (spi so mnou). To viem, ze su zuby, lebo ona je inak dobry spac. Ale cez den ju aktivne zapajame do vsetkeho, aby sa unavila. Spi uz len poobede cca 2 hodiny. Vecer chodi spavat okolo 20:00-20:30. A manzel spi v druhej izbe so starsou dcerou.
@minilla 2 spanky ma už len to sme prešli cca pred 2 týždňami prvý týždeň super ale tejto týždeň katastrofa
@minilla pravdaže stvornozkuje celý deň len keď ide spať sa zastaví
U nas mame v poslednom obdobi to iste len s vacsim, proste v noci sa zobudi a strasny rev, neda sa utisit, ja uz si zacinam mysliet ci to nie je z tych horucav, lebo minule sme boli v chladnejsom na dovolenke a tam spal celu noc 🤷♀️ tak neviem.

@anonym_autor regresia 🥲 nieco nove sa uci, alebo aj tie zuby. My sme si presli naozaj hroznymi spankovymi regresiami, mali sme to podobne. Este moze byt aj preunaveny, tym, ze sa uci nieco ine. Skusila by som dat na noc nieco od bolesti na zubky, uvidite, ci pomoze. Ak hej, boli to zuby. Ak nie, tak je to asi vyvin. Mozno rastovy spurt alebo sa uci stat, mozno chodit..? A skuste s partnerom chvilku spat oddelene, nech sa aspon jeden z vas vyspi a moze (po praci) pomoct s malym.