icon

Prenosný biely šum

14. apr 2025

Ahojte, prosím poraďte prenosný biely šum, ktorý vydrží “hrať” celú noc.

Prosím neraďte mi nasledovné, viem o týchto možnostiach, ale nechcem ich:
- biely šum do telefónu, viem o tejto možnosti, ale nemám starý telefón a ani nebudem kupovať kvôli tejto záležitosti starý telefón
- šum vo forme plyšáka, hračky
- šum, ktorý šumí len do uspatia a zapne sa pri detekcii plaču dieťaťa.

Bývame v paneláku, máme psa a potrebujeme chodiť von aj v noci a dcéru to otváranie zatváranie dverí ruší, muž chodieva z práce aj v noci alebo do práce skoro ráno a je zvyknutá na celonočné púšťanie šumu, aby to prehlučilo tieto zvuky alebo zvuky z ulice, bývame v rušnej časti mesta. Pokazil sa nám ovládací modul na kamere, ale to sme poriešili cez appku do telefónu, dajú sa tam zapnúť rozličné melódie ale šum nie.

Aké máte prenosné zariadenia so šumom vy?

Ďakujem za Vaše rady.

michaela329
14. apr 2025

Ja mám starý tablet, môjmu sa šum z macika, hojdačky a kamery nepáčil. Páči sa mu konkrétny šum zo spotify s konkrétnymi frekvenciami. A ešte zvuk CTG - ten úplne zbožňuje. Ja mám za to, že hračky so šumom budú mať šum len istý čas, asi by som to u Teba riešila skôr prenosným reprakom a pustila zo svojho mobilu.

aalt
14. apr 2025

Nejaky lacny "bluetooth" reprak - daju sa kupit uz hadam od 20 Euro a do neho vlozit usb kluc s nahratym zvukom. Neskor mozes na tom pustat aj rozpravky, pesnicky ...

lol2219
14. apr 2025

My mame taku mini raketku - vies si ju pripnut na kociar, na postielku, hocikam.. ma asi 10 zvukov, a ma 2 rezimy - bud hra hodinu alebo az pokial ju nevypnes.. vydrzala hrat aj celu noc (zabudla som vypnut🤦‍♀️😀) len je potom potrebne ju castejsie nabijat..