Problémy so spánkom 7-mesačného bábätka
Ahojte baby,zaujímalo či na niekto podobnú skúsenosť,moja mala bola od mala dobrý spac ale posledné týždeň je to hroza,vôbec nespím už chodím ako mrtvola,večer jej dám mlieko 210ml pekne zaspi o 20 a za pól hod je hore a nie a nie ju uspat a potom to je hroza každých pomaly 15-20 min je hore len sa prehadzuje keď jej spravím mlieko vypije len 30 ml a za hodinu ďalších 30 ml a takto až do rana 😔niekedy začne strašne začne revat aké keď sa na nu kuknem oci zatvorené akokeby spala a jed ju začnem hojdať he tichoviem že spanky sa menia ale rada by sim jej pomohla nech spi ale neviem ako či je to normálne,cez deň mi vypije len 500-600 ml mlieka viac do nej nedostanem,cca 90g prikrmu a začala sim jej dávať na podvečer 50g kase,ani zuby jej nejdú,ďasná ma navrete ale to už asi mesiac.vecerna rutina sa tiež nezmenila všetko ako doteraz prechádzka,vana,masáž,papať,čítanie .dakujem za skúsenosti
Hlavne jej nedávaj fľašku každú chvíľu.. Je dosť možné, že si nevie spájať spankove cykly. To znamená, že ak sa uspi na fľaši, prejde 30 min, spankovy cyklus sa jej zruší a ona nenájde spôsob usoania (fľašu) tak sa zobudi a plače. Najideálnejšie je, aby si dieťa samé vedelo spájať spankove cykly bez pomoci (fľaše, rúk, natriasanoa). Alebo to môže byť regresia pre únava, zly režim... Je toho veľa.
Ja som v tomto období dojčila a bolo to dosť podobné…za mňa po regresii v 4mesiaci toto najťažšie obdobie. Keď mala 8,5mesiaca začalo to byť o dosť lepšie. Tiež bola každu chvilu hore, ja pri nej, aj keď som tam bola sa stále budila 🙈 nemám radu ale chápem ťa. Prajem nech to čím skor prejde
@lucia23529 och si ma potešila že to je normálne 🥲😆tak už len vydrzat,našťastie regresia nás obišla v 4m ona od malička soala skoro celú noc, v 3ch mesiacoch prespala v noci 12-13 hodin bezbzivudenia, tak toto je celkom sok 🫣😂
Hlavne jej nedávaj fľašku každú chvíľu.. Je dosť možné, že si nevie spájať spankove cykly. To znamená, že ak sa uspi na fľaši, prejde 30 min, spankovy cyklus sa jej zruší a ona nenájde spôsob usoania (fľašu) tak sa zobudi a plače. Najideálnejšie je, aby si dieťa samé vedelo spájať spankove cykly bez pomoci (fľaše, rúk, natriasanoa). Alebo to môže byť regresia pre únava, zly režim... Je toho veľa.
@lucia13022023 no toto teraz neviem že ja ju po 30 min idem uspat nech spi aspoň 1,5,ale neviem či nebude lepšie ju nechať tak nech sa naučí sama sa uspavat? Vie sa to vôbec ona sama naucit?
Nenauči sa sama uspavať, možno časom keď bude väčšia teraz ťa potrebuje. V 7-8 mesiaci začina aj separačná úzkosť. Prejde obdobie a opäť si zas bude spájať cykly. Najlepšie keby daš flašku, ak davate cumlik tak ten a ležať vedľa nej napr hladkat tuliť

Ja som v tomto období dojčila a bolo to dosť podobné…za mňa po regresii v 4mesiaci toto najťažšie obdobie. Keď mala 8,5mesiaca začalo to byť o dosť lepšie. Tiež bola každu chvilu hore, ja pri nej, aj keď som tam bola sa stále budila 🙈 nemám radu ale chápem ťa. Prajem nech to čím skor prejde