Skúsenosti s nočnými desmi u detí
Ahojte. Mala cca od pol roka mávala zrejme nočné desy zobudila sa s neskutočným plačom,nešlo ju utíšiť. Museli sme do svetla,prípadne zapnúť telku a znova uspať.. bolo to niekedy naozaj nepríjemné a niekedy som sa celá klepala od strachu.
Teraz bude mať 5r. Občas to máva v noci cca hodinu po zaspati ale máva to kratšie že stačí,že poviem ččč a spi..
No posledné dva týždne sa opäť budí s plačom aj cez deň, sedí zavreté oči, niekedy ruky pred sebou alebo kope. Ráno si nič nepamätá žeby plakala...
Nemáte niekto skúsenosť u detí? Už som si NATO zvykla, no stále je to nepríjemné a nemôžem ju dať ani do svojej izby lebo nevie kde je čo je zmätená...
Viem že v 99% to bude mať ak cez deň nespí v škôlke, teda únava...
@bellaa3007 u nás pomohlo iba prečkať toto obdobie. U staršieho to trvalo pár mesiacov,nebolo to úplne každú noc,skôr keď niečo vybocilo cez deň z takej pravidelnosti. Ale tiež to nebolo pravidlom. U mladšieho to bolo pár týždňov.
Ako to nečakane prišlo,tak to nečakane skončilo.
@terezka1947 u mojej to je takmer 4 roky.. nie pravidelne ale je to niekedy hrôza...
@terezka1947 u mojej to je takmer 4 roky.. nie pravidelne ale je to niekedy hrôza...
@bellaa3007 skús možno neurologické vyšetrenie,za to nič nedáš.

@bellaa3007 u nás pomohlo iba prečkať toto obdobie. U staršieho to trvalo pár mesiacov,nebolo to úplne každú noc,skôr keď niečo vybocilo cez deň z takej pravidelnosti. Ale tiež to nebolo pravidlom. U mladšieho to bolo pár týždňov.
Ako to nečakane prišlo,tak to nečakane skončilo.