icon

Spanie s dieťatkom na futone

winonna
17. feb 2025

Dobry den, chcela by som sa opytat na Vase skusenosti s futonom. Konkretne ma zaujima aj spanie s detmi. Mame 6-mesacne babatko, s ktorym spime spolocne v posteli, ale chceli by sme vyskusat futon. Dakujem

foterulice
Odpoveď bola odstránená
gribka1
17. feb 2025

My sme spali na futone, nie s dieťatkom. Bolo nutná manipulácia s prekladaním, aby sa nepreležal. Lenže to bolo ťažké, prestalo nás to baviť, po čase sa spľasol. Zlatý matrac😂

foterulice
Odpoveď bola odstránená
gribka1
17. feb 2025

@foterulice Čo to za odpoveď?

winonna
autor
22. feb 2025

@gribka1 dakujem za odpoved. A inak sa na nom spalo dobre? Bol to iny pocit ako na matraci? Ja mam problem s tym, ze matrac vzdy vylezim a je to jedno aky matrac to je, spim v klbku a to vzdy zanecha stopu 😀 preto skusam vymysliet alternativu. Tiez ma ale pri futone odradza to caste rolovanie.

gribka1
22. feb 2025

@winonna Spalo sa dobre, mali sme čistú bavlnu, žiadne kokosy a iné srandy. No potom takisto zostarol, tým, že sme prestali rolovať, spľasol. A kúpili sme normálny matrac, tvrdší, a zdá sa nám to lepšie. Zatiaľ sa nevyležal. Máme ešte tenšie futony doma, také zrolované, keby náhodou pre hostí. Akože futony máme radi, bolo to fajn, ale široký pre dvoch je aj riadne ťažký.

winonna
autor
24. feb 2025

@gribka1 este raz dakujem, kazdopadne este budem nad tym uvazovat, ale mozno to vyskusame. Rozmyslam takisto nad tym bavlnenym, vraj je aj najtvrdsi. A vy ste ho mali na zemi alebo na posteli, tatami…? Zaujima ma to, zial nepoznam nikoho, kto to ma doma, vsetci len matrace rozneho druhu 🤷‍♀️

gribka1
24. feb 2025

@winonna Mali sme sofu, masív. Aspon sa to vetralo, čo je tiež nutné. Nechceli sme spať nízko na zemi.

123barbara123
24. feb 2025

@winonna ahoj 🙂 my máme futón na nízkej posteli (karup design), len manželovi je dosť tvrdý, mne vyhovuje. aj dieta sa v pohode vyspalo