Spánok 8-týždňového syna

kriurb
6. nov 2023

Dobrý, syn bude mať 8 týždňov bio a 4korigo (narodil sa v 35tt) o pár dní a stále spí cez deň aj v noci. V noci vstáva okolo polnoci alebo okolo druhej a je hore tak 2 hodiny cca ( alebo zaspi hneď) a potom vstane ráno okolo 6-7 naje sa, je tak hodinu Max hore a spí do 11, kedy ho budíme, naje sa, je hore tak polhodinu a zas spí a potom sa budí o 2 naje sa a je trošku hore tak 2 hodiny, a potom spí alebo niekedy vydrží do 5 byť hore. Vstáva o 5 na jedenie a zaspí zvyčajne ešte počas jedenia a vstáva o 7 ideme sa kúpať a o 8 sa naje a zaspí okolo pol 10. Nespí priveľa? Ja keď si čítam ako niektoré už 2tt babätka sú hore a pod a on spí. Viem, že spánok je fajn, ide mi o to, či je to v poriadku alebo sa niečo deje.

kitycat
6. nov 2023

@kriurb ja som mala 36+2 a prve 2 mesiace len jedla a spala... kym nepribrsla na 4 kila tak som budila kazde 3h

anavixy
6. nov 2023

Co tak najst si radsej informacie ohladom spankovych potrieb dietata namiesto diskusii? Je uplne normalne ze predcasne narodene 2m dieta vacsinu dna prespi a este dlho to normalne bude. Nie je vhodne bdele okna umelo predlzovat lebo ved susedina je uz hore, coskoro pride cas ked bude hore a budete sa s nim moct hrat a zabavat a este budete radi, ked konecne zaspi. Dokonca 2 h bdele okno je pre taketo dieta vela, spi normlane, tak ako potrebuje.
Kazde dieta ma ine spankove potreby, cez den aj v noci, tabulky su orientacne, ale da sa podla nich pekne orientovat.

nikpa
6. nov 2023

@kriurb 8 týždňové predcasniatko 🙏 čo by si od neho chcela prosim ta. Naše predčasniatko prespalo prvých 5 mesiacov. Buď rada lebo môže ešte vrešťať od rána do noci.