icon

Ako zmeniť spôsob uspávania dieťaťa na prsníku?

kristinkalm
Dnes o 13:23

Ahojte,mam 4m dieta, uspavam na prsniku.lenze uspavanie trva 30min,nie a nie ju odcucnut aj ked uz taha naprazdno,proste zobudi sa. Ked sa nam to podari,tak spi 10min.ako zmenit sposob zaspavania? V postielke a vyberat ju ked sa rozplace? Len ona stale place...nemozem ale byt pri nej,mam aj starsie dieta,ktore ma pitrebuje.ked je starsia pri nas,malu extremne rusi a muz je skoro stale v praci,rodina byva daleko.padam uz na hubu.ona realne spi cez den 3x po 10 min max 30,zriedka potiahne viac.furt len na rukach,ale uz sa tam vzpiera..starsiu som usoavala prsnikom do 1,5r,bolo to pre mna hrozne,ale zas ubehlo to..lenze toto je ina sitiacia,ked su deti dve.a spi stale zavinuta,lebo ju rusia aj ruky,nebiem ako prejst na vak..vecer uspavam aj 3h dookola,v noci aj 5x tam idem

anonym_2dd045
Dnes o 13:26

@kristinkalm nwspí dlhšie ani v kočíku? Že by si dva krát za deň pokočíkovala a tretí spánok kratší doma? Daj jej cumel, aký význam má večer uspávať tri hodiny?

sara07
Dnes o 15:10

skus nosiš , možno bude dlhšie spat , bude pri tebe a aj ty niečo zvladneš ,cumlik by som jej dala, neuspavala by som na prsniku proste

anonym_b234ce
Dnes o 15:18

Tiež sme to takto mali. Keď som chcela aby spal, musela som pri ňom ležať. Až v 14m niekedy potiahol denný spánok sám. Mne pomohol nosič, teda hlavne vonku na prechádzke v ňom spal. V kočíku iba občas.

kristinkalm
autor
Dnes o 21:16
@anonym_2dd045

@kristinkalm nwspí dlhšie ani v kočíku? Že by si dva krát za deň pokočíkovala a tretí spánok kratší doma? Daj jej cumel, aký význam má večer uspávať tri hodiny?

@anonym_2dd045 vypluva,mam asi 4 rozne typy.proste az ju natahuje na grcanie z neho.