icon

Zmeny v spánkových návykoch dvojročných detí

ruskamasa
29. máj 2025

Ahojte ženy, máte skúsenosti tie čo Vám deti zaspávajú samé v postieľke, po tme, tak že ste pri nich kým zaspia, stala sa mi taká vec, približne v 22,5 alebo možno ako 23mesačná zvykla asi akoby kontrolovať mama, mama ja som vždy odpovedala že som stále pri nej aby išla už spinkať, približne mesiac ako keď uťalo bol pokoj nevyhľadávala ma pekne kľudne zaspala, v nedeľu mala dva roky, a po dva večere aj dnes mama, mama aj tej noci sa zobudila o pol noci a mama, pred tým prespavala noci bez toho aby ma potrebovala od 21:00 do 7:00 obed spáva 12:00 do 14:00 max 15:00, čo sa môže odohrávať v tej malej hlavičke že za to takto opäť vrátilo? Ďakujem za odpovede. Pa

lucia13022023
29. máj 2025

Separacna úzkosť napr

beata_k
29. máj 2025

@ruskamasa Mojim detom sa zhruba v takom veku zacali snivat zive sny, ktore ich obcas vydesili.

sabina1996
29. máj 2025

Niekedy sú to tie spánkové regresie že vraj... my sme mali všelijaké obdobia. Aj take keď má potreboval pri sebe a potom to samo prešlo. Tiež sme v nedeľu mali 2 roky 😁

ruskamasa
autor
29. máj 2025
@sabina1996

Niekedy sú to tie spánkové regresie že vraj... my sme mali všelijaké obdobia. Aj take keď má potreboval pri sebe a potom to samo prešlo. Tiež sme v nedeľu mali 2 roky 😁

@sabina1996 tak veľa zdravíčka 🤩

7lenka11
29. máj 2025

Moja bude mať 2,5r a doteraz bezo mňa nechce zaspať. Ale od narodenia má veľmi silné separačné úzkosti…

vilma7
29. máj 2025

Môj ma 8 a stále v noci mama, mama
Málokedy prespi celú noc.