Ako podať prihlášku do 1. ročníka základnej školy?
Ahojte,
vzhľadom k aktuálnym zmenám vo všetkom sa chcem opýtať ako funguje proces prihlášky/zápisu do 1.ročníka ZŠ…
Prihlášku môžem podať na viac škôl? Ale na zápis môžeme ísť len na 1 školu?
Je potrebné podať prihlášku aj na do spadovej ZŠ?
Hlavne ma zaujíma, keďže od každého počujem inú info. Treba podať prihlášku a tak ísť na zápis? Alebo stačí ísť len na zápis?
Ďakujem.
Určite daj prihlášku pre istotu aj do spádovej ZŠ a môžeš dať aj do inej.
Ďakujem, naša obec nemá spadovú školu, resp. má, rómsku…momentálne sa “rozširuje” aby fungovala ako spádová. Mám vybraté 2 školy v meste. Čiže môžem podať prihlášku na obe a zatiaľ sa rozhodnem kam pôjdem na zápis a teda na zápis pôjdem len na 1?
Ďakujem, naša obec nemá spadovú školu, resp. má, rómsku…momentálne sa “rozširuje” aby fungovala ako spádová. Mám vybraté 2 školy v meste. Čiže môžem podať prihlášku na obe a zatiaľ sa rozhodnem kam pôjdem na zápis a teda na zápis pôjdem len na 1?
@nalarla_ ak chces vyssiu sancu dostat rozhodnutie o prijati chodte na zápis na obe skoly (ukázať sa)
Davas prihlasku do kazdej skoly, kde chces dat potencionalne dieta. Rovnako ides na zapis na kazdu skolu, kde si dala prihlasku. Dostanes potvrdenie o prijati/neprijati a podla toho sa dalej rozhodujes/zariadujes. Ak dieta prijmu do viacerych skol, tak je fan sa co najskot rozhodnut pre 1 skolu a dalsim skolam dat vediet, ze tam dieta nenastupi, aby mohli prijat dalsie dieta. Pokial mas istotu, ze ti dieta prijmu v meste, tak nemusis davat prihlasku do spadovej. Spadova je taka poistka, aby nenastala situacia, ze ti dieta neprijmu do ziadnej skoly v meste a spadova skola uz bude mat naplnenu kapacitu. Nech nemusis v strese riesit alternativu.
Prosim vas, ako zistim, ktora skola je spadova?
Prosim vas, ako zistim, ktora skola je spadova?
@ivinkapink však si zavolaj na obecný úrad alebo do najbližšej školy a tam ti tiež povedia.
@ivinkapink však si zavolaj na obecný úrad alebo do najbližšej školy a tam ti tiež povedia.
@3009 Som z mesta, mam v okoli tri skoly...dufala som,ze je nejaky zoznam..mozno na stranke mesta...

U nás elektronicky prihláška a potom zápis. Však každá škola bude mať na svojej stránke info.