Ako prekonať stres z chodenia do školy?
Ahojte mam 14 rokov a prblizne od 13 mam strasny stres chodit do skoly. Nikto mi nic neurobil a ja som proste uz nešťastná. Ten pocit ze budem medzi tolkymi ľuďmi ma proste strasne desi. Ja sama s tym nemam problem ale moje podvedomie ma akokeby nepusti. Moji rodicia su na mna strasne nahnevani aj nešťastí zaroven a ja uz neviem co mam robit. Moze mi prosim niekto poradit? Dakujem
psycholog pomoze, popytaj aj rodicov, aby dohodli stretnutie, ak nie skolsky psycholog, tak iny, mas nejaku kamosku? je fajn sa s niekym porozpravat, len to dat von zo seba, psycholog je nestranny a pocuva, nie je hanba tam ist, drzim ti palce
Toto som mávala ja 😑úplne viem o čom hovoríš normálne som mávala bolesti brucha keď som tam mala ísť a ver tomu ak to nezačneš riešiť hneď bude ťa to nasledovať až do budúcna(ako mňa)
Toto som mávala ja 😑úplne viem o čom hovoríš normálne som mávala bolesti brucha keď som tam mala ísť a ver tomu ak to nezačneš riešiť hneď bude ťa to nasledovať až do budúcna(ako mňa)
@sendy55555 presne bolesti brucha, tocenie hlavy atd. Ako ste to riesili? Psycholog?
@sendy55555 presne bolesti brucha, tocenie hlavy atd. Ako ste to riesili? Psycholog?
@anabelik neriešila som to lebo nikto mi nedal ani taký ten “rozum” že čo robiť ale tak aj tak teraz ma to dobehlo a hodlám to riešiť
Socialna fobia … skusila by som psychologa.
@anabelik skúsila by som ísť k psychiatričke ona by ti mala dať lieky na úzkosť 🙂
@anabelik to je socialna uzkost a nie je to hanba, ma to vela tinedzerov a hanbia sa o tom hovorit. Popros skolsku psychologicku, alebo rodicov o pomoc. Mozno budes potrebovat nizsie davky antidepresiv na preklenutie tazkeho obdobia, predpisat ich vie psychiater. Nie je to hanba, vy tinedzeri to mate dnes velmi tazke, drzim ti palce, aby si nasla pochopenie.

@anabelik ja by som na tvojom mieste sla ku skolskemu psychologovi sa porozpravat, podla mna ti pomoze.