Čo je detský kufrík na cvičebný úbor pre školákov?
Je to na zozname do 1. ročníka ZŠ. Google mi nič také nenašlo. To už sa nenosí vo vrecúšku? Ja som svoje nosila v igelitke 🤣 a teraz kufrík?
asi myslia toto, len neviem ako tam narves teplaky, cvicky aj tricko
https://www.oxybag.sk/kufrik-lamino-34-cm-kon-r...
na telesnú má vrecko a na výtvarnú kufrík...
Však aj teraz môžeš dať zbor do igelitky, nikto ti nezakáže, ale jednoduchšie je vrecúško
Alebo kufrík
kufrík som mávala na TV v ´91, keď som nastúpila do školy 😀, aj to sa mi tam všetko nezmestilo... daj do čoho uznáš za vhodné, netreba sa toho zoznamu zase až tak držať.
vrecko na šnúrku, zase nemusíte plniť želania učiteľov do bodky... našim deťom stále kázali doniesť na výtvarku veci pomaly za 100 Eur a reálne kreslili pastelkami/voskovkami a vodovkami celý rok a na konci roka mi to doniesol vyschnuté domov
Zatiaľ by som nekupovala a opýtala sa p. učiteľky v prvý deň, keď budete mať "prvé rodičovské". Možno má v triede určené miesto na úbor a chce to mať v kufríkoch, aby ich skladala jeden na druhý... nevieme, zistíš.
Kufrík na vytvarnu výchovu a vrecko na telesnú tak to malo byť, možno preklep
Moja dceravmala igelitku, z vrecúška jej vždy vyšla šnúrka a mala nervy 🤣 a na výtvarnú krabicu od topánok a na farbičky a fixy kelimok od zmrzliny 🙂 prvý týždeň sa z nej smiali, a potom už 3/4 triedy mali ako ona. 🙈
Kufrík na vytvarnu výchovu a vrecko na telesnú tak to malo byť, možno preklep
@zuzubb007 aj podľa mňa to bude tak 🤔
vrecko na šnúrku, zase nemusíte plniť želania učiteľov do bodky... našim deťom stále kázali doniesť na výtvarku veci pomaly za 100 Eur a reálne kreslili pastelkami/voskovkami a vodovkami celý rok a na konci roka mi to doniesol vyschnuté domov
@lucka_ke na výtvarnú tam nie je nič písané či kufrík či vrecúško, len vodové farby, plastelína a pastelky
@lucka_ke na výtvarnú tam nie je nič písané či kufrík či vrecúško, len vodové farby, plastelína a pastelky
@anonym_autor Vv je lepšie mať pre prehľadnosť v krabici...
naša ide s kartónovým kufríkom z tesco 🙂 tam kúpiš úplne všetko do školy a hlavne aj na výtvarku či písanie a nezruinuje ťa to a veci sú kvalitné ... u nás v meste PO sme dokonca zohnali aj uhu renature lepidlo a tým zlepí všetko
naša ide s kartónovým kufríkom z tesco 🙂 tam kúpiš úplne všetko do školy a hlavne aj na výtvarku či písanie a nezruinuje ťa to a veci sú kvalitné ... u nás v meste PO sme dokonca zohnali aj uhu renature lepidlo a tým zlepí všetko
@urshullita6541 aj oni majú kufrík na telesnú?
@anonym_autor takže to je ten istý kufrík čo aj na výtvarnú 🤣

vrecúško...už neviem čo by vymysleli...ja som u syna v 1 ročníku dostala taký zoznam, že som v papierníctve nechala 200e a použil z toho tak 20 % veci