Čo si mám o tom myslieť?
Ahojte. Mam syna tretiaka, vždy keď pride zo školy sa rozprávame, čo bolo v škole a družine, zvykne mi povedať aj čo "riešili s chalanmi" a v piatok mi povedal, že mu jeden spolužiak povedal, že mu mamina masíruje genitálie olejom (on povedal "pipík"). Automaticky som synovi povedala, že má určite nejaký zdravotný problém, pretože aj náš mal, a museli sme do 5 rokov po každom kúpaní mazať predkožku framikoinom. A on že mami mami nie, on mi povedal, že jemu je to veľmi príjemné ale mamina mu povedala, že to žiadna ina mamina nerobí a nech to nikomu nehovorí. Syna som ubezpečila, že má spolužiak určite nejaký zdravotný problém a nech sa neopováži syn to hovoriť ostatným spolužiakom. A ja naozaj za tým nechcem vidieť nič zlé, ale od piatku nad tým rozmýšľam. Ak má zdravotný problém, prečo to tým deťom normálne rodičia nevysvetlia, čo a prečo im robia. Neviem, čo si mám o tom myslieť.
Bože to čo sa tu uz rieši 🙉 veď určite má zdravotný problém preto to nemá hovoriť
Pri akom zdravotnom probléme sa masíruje penis u 8-9 ročných deti?
Treba ju udať na sociálke, fuj že sa nehanbí obťažovať vlastného syna.
No neviem si ani predstaviť aký dôvod by mohol byt za tým ale mňa napádajú čierne myšlienky a porád ma ztriasa
Neviem čo by som urobila lebo keď jej syn to ani nevie vysvetliť o čo ide
A cez jeho mamu dozvedieť sa? môže povedať hocičo
Ach🙄
Nas ma 5 rokov a od zaciatku ako toho bol schoony, si predkozku stahoval sam. Ja som len obcas skusila - tak asi 3x rocne. Ani si nedokazem predstavit, ze by som tam nieco riesila 8-9 rocnemu 🫣.
Ved to uz ich chyta prva puberta a penis sa "masazou" stopori. Takemu velkemu chalanovi aj pri problemoch vysvetlim co a ako, a robi "masaz "sam! Ved ja by som z toho traumu mala, keby sa ma tam miekto 9 rocnej dotykal.
Riesila by som to s triednou ucitelkou - mozno by mohli mat pristup k info od jeho lekarky.
Teda je to fakt tazka dilema.
Ale zas som aj pocula ako 3kom este mamy zadky utieraju, lebo ved chudatko nevie, no. Tak mozne je uz asi vsetko.
Pozisťuj o tom nenapadne niečo viac.Nech syn ho zavola k vám akože sa hrať a nenapadne pozisťuj.Preboha toto sa môže stať nemusel si to vymyslieť ale takto juj až nemám s toho dobrý pocit.
Preboha, keď som toto dobre pochopila, tak mi je z toho zle 🤦🏻♀️
To hádam nie..ja mám 5 ročného,teda naposledy som mu "pipik"sťahovala,keď mal rok a museli sme to robiť kvôli predkozke.Vtedy sa ešte doktorka smiala,že potom neskôr to ani nemusím riešiť,že chlapci "to zvládnu"aj sami.
Teraz to úplne v pohode už zvláda sám 😃,keby som sa ho len dotkla, tak by bol asi v rozpakoch 🙈🙈
To čo za zdravotny problém by musel byť,aby 8-9 ročnému dieťaťu matka natierala pohlavné orgány olejom?😮😮😮😮a aj keby,tak hádam sa mu to vysvetlí a v pohode by to robil sám.
Veď také dieťa sa už bežne aj samo sprchuje,chce obvykle už súkromie.
Bože to čo sa tu uz rieši 🙉 veď určite má zdravotný problém preto to nemá hovoriť
@anonym_af91db a to aký problém by akože mal byť,aby matka mu masírovala penis? Veď aj keby naozaj bol nejaký problem(len netuším aký),9 ročné dieťa by to úplne v pohode zvládlo samo , maximálne mu to raz vysvetliť. Môj sa už aj umýva sám, akurát manžel mu vysvetlil,ako sa má "tam"poriadne umyť,v zmysle pod predkozkou.

jasné že zdravotný problém , čo iné.