icon

Kde zoženiem pracovné listy zo slovenčiny pre prvákov?

mirkasan
Dnes o 08:35

Ahojte, neviete mi poradit kde by som vedela zohnat pracovne listy zo slovenciny, na vsetky pismena abecedy? Popripade nejake knihy, ktore by obsahovali nieco take

Kde zoženiem pracovné listy zo slovenčiny pre prvákov?
lukbe
Dnes o 08:52

@mirkasan stačí hodiť do googla a hneď sa niečo objaví. Neviem, aký je názov a autor, ale ak to zadáš, možno aj to objaviš.

mirkasan
autor
Dnes o 09:18
@lukbe

@mirkasan stačí hodiť do googla a hneď sa niečo objaví. Neviem, aký je názov a autor, ale ak to zadáš, možno aj to objaviš.

@lukbe hodila som, to bolo prve a nenasla som vsetky pismena. Knihy mi ziez dalo nejake ale nechce sa mi objednavat na slepo. Preto sa pytam na konkretne knihy, vies poradit okrem googlu?

lukbe
Dnes o 09:25
@mirkasan

@lukbe hodila som, to bolo prve a nenasla som vsetky pismena. Knihy mi ziez dalo nejake ale nechce sa mi objednavat na slepo. Preto sa pytam na konkretne knihy, vies poradit okrem googlu?

@mirkasan jasné, podľa strán, človek nevie, čo presne chces. Musíš zadať presne udaje. Niektoré sa možno volne nepredávajú a dostáva ich len škola.

mirkasan
autor
Dnes o 09:45
@lukbe

@mirkasan jasné, podľa strán, človek nevie, čo presne chces. Musíš zadať presne udaje. Niektoré sa možno volne nepredávajú a dostáva ich len škola.

@lukbe ale ja neviem presne udaje, keby som vedela tak nehladam predsa. Pred kazdym novym pismwnom, robia takuto pracu. Tak som chcela ci niekto nevie…

lukbe
Dnes o 10:11
@mirkasan

@lukbe ale ja neviem presne udaje, keby som vedela tak nehladam predsa. Pred kazdym novym pismwnom, robia takuto pracu. Tak som chcela ci niekto nevie…

@mirkasan ahaa

msnesquik
Dnes o 10:36
@mirkasan

@mirkasan taketo pracovne listy mozu byt na ucitelskych strankach, nam dava ucitelka pracovne listy na precvicovanie na portal bezkriedy

kacena4
Dnes o 15:25

pracovne zosity k ucebniciam bezne kupis cez web strany napr. taktik, expopedagogika... ale aj v beznych knihkupectvach