Kedy sa platia školské obedy?
Kedy sa prosím vás platia obedy v skole ?a kedy mi príde prosím vás či mi schválili dotaciu?dakujem
Každá škola to má trochu inak,
U nás sa prihlasuje na stravu 1. týždeň hneď sa aj platí
Na dotáciu má nárok každý žiak ZŠ, ak rodič podá žiadosť
V nasej skole sme ziadost na dotaciu podavali este v juni cez edupage a za obedy platime vzdy predchadzajuci mesiac do 20.ho, cize tento mesiac som uz platila za september.
V nasej skole sme ziadost na dotaciu podavali este v juni cez edupage a za obedy platime vzdy predchadzajuci mesiac do 20.ho, cize tento mesiac som uz platila za september.
@janci27 ak to bolo do 20teho ešte to podľa vás môžem zaplatiť?
@janci27 ak to bolo do 20teho ešte to podľa vás môžem zaplatiť?
@anonym_autor ak by som tam zajtra zavolala
U nás musí byť vyplatené najneskôr ráno prvého v mesiaci, aby dostal obed v ten deň, ale september tolerujú zaplatiť asi do 10. v mesiaci
Idealne si zavolat do kuchyne veducej. U nas sa prihlasuje v juni, platime depozit tusim 20€ na rok a inak neplatime. U nas je to nastavene tak ze to vychadza "zadarmo" len z toho depozitu sa strha ak mas dieta doma a zabudla si odhlasit stravu. V prcy den choroby este mozes pre obed prist, dalsie uz je dieta odhlasene
kazda skola to ma inak,
nepanikar
ak ti nic este neprislo, tak platit budete az v septembri. my sme este neplatili nic, budeme v septembri, tak ako skoly naookolo nas
@anonym_autor V našej škole treba zálohu za obedy zaplatiť do 25.8.2025, rodičia prvákov majú na to čas do 1.9. vrátane.Neviem však, ako Ti pomôže táto informácia. Keďže sa pýtaš anonymne aj ja odpovedám anonymne, takže vôbec nezistíš, školu v ktorom meste mám na mysli. Summa sumárum je moja odpoveď irelevantná a jedinú správnu odpoveď Ti dajú u vás v školskej jedálni...

Pozri web stránku svojej školy.
Na dotáciu nepotrebuješ spĺňať podmienky, dajú ju každému kto podal žiadosť.