icon

Kedy sa platia školské obedy?

24. aug 2025

Kedy sa prosím vás platia obedy v skole ?a kedy mi príde prosím vás či mi schválili dotaciu?dakujem

anonym_3921c0
24. aug 2025

Pozri web stránku svojej školy.
Na dotáciu nepotrebuješ spĺňať podmienky, dajú ju každému kto podal žiadosť.

patka06
24. aug 2025

Každá škola to má trochu inak,
U nás sa prihlasuje na stravu 1. týždeň hneď sa aj platí
Na dotáciu má nárok každý žiak ZŠ, ak rodič podá žiadosť

janci27
24. aug 2025

V nasej skole sme ziadost na dotaciu podavali este v juni cez edupage a za obedy platime vzdy predchadzajuci mesiac do 20.ho, cize tento mesiac som uz platila za september.

autor
24. aug 2025
@janci27

V nasej skole sme ziadost na dotaciu podavali este v juni cez edupage a za obedy platime vzdy predchadzajuci mesiac do 20.ho, cize tento mesiac som uz platila za september.

@janci27 ak to bolo do 20teho ešte to podľa vás môžem zaplatiť?

autor
24. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ak by som tam zajtra zavolala

patka06
24. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Ak si dostala sumu, ktorú máš zaplatiť, mala by si pri nej mať inštrukcie dokedy je termín.
Pokojne môžeš zaplatiť aj neskôr, veď sa deti ešte nestravujú, Nestane sa, že by bolo bez obeda

maranco
24. aug 2025

U nás musí byť vyplatené najneskôr ráno prvého v mesiaci, aby dostal obed v ten deň, ale september tolerujú zaplatiť asi do 10. v mesiaci

janci27
24. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor skuste tam zajtra zavolat, lebo kazda skola ma ine pravidla, kedy sa plati

katkaseiner
25. aug 2025

Idealne si zavolat do kuchyne veducej. U nas sa prihlasuje v juni, platime depozit tusim 20€ na rok a inak neplatime. U nas je to nastavene tak ze to vychadza "zadarmo" len z toho depozitu sa strha ak mas dieta doma a zabudla si odhlasit stravu. V prcy den choroby este mozes pre obed prist, dalsie uz je dieta odhlasene

lucik194
25. aug 2025

kazda skola to ma inak,
nepanikar
ak ti nic este neprislo, tak platit budete az v septembri. my sme este neplatili nic, budeme v septembri, tak ako skoly naookolo nas

anonym_79455d
25. aug 2025

@anonym_autor V našej škole treba zálohu za obedy zaplatiť do 25.8.2025, rodičia prvákov majú na to čas do 1.9. vrátane.Neviem však, ako Ti pomôže táto informácia. Keďže sa pýtaš anonymne aj ja odpovedám anonymne, takže vôbec nezistíš, školu v ktorom meste mám na mysli. Summa sumárum je moja odpoveď irelevantná a jedinú správnu odpoveď Ti dajú u vás v školskej jedálni...