Kedy začína nový školský rok?
1.9 bol sviatok zrušený tak kedy idú deti do školy? Na edupage mi ale ten sviatok píše, potrebujem si na tento deň vybaviť voľno a neviem teraz na ktorý, či 1.9 alebo 2.9.
školský rok sa začína 1.9., tak ako si písala, keďže bol ten sviatok zrušený, tak je to normálne už pracovný aj školský deň 😉
@anonym_autor Edupage je asi este neaktualizovany. Riadis sa platnymi zakonmi. 1.9. v pondelok sa ide normalne do skoly (pokial si konkretna skola z hocakeho dovodu nespravi riaditelske volno... ale preco by mala)...
@anonym_autor Edupage je asi este neaktualizovany. Riadis sa platnymi zakonmi. 1.9. v pondelok sa ide normalne do skoly (pokial si konkretna skola z hocakeho dovodu nespravi riaditelske volno... ale preco by mala)...
@zic uz som aj pocula ze niektore skoly davaju riaditelske volno na "protest". Tak ktovie.
@anonym_autor normalne sa pytam, google ti negunguje?
@guudy no normálne som sa pýtala aj GPT chat ale zmätočne mi to ukazovalo , ak ti to robí problém tak nemusíš reagovať stačí rolovať ďalej ..
@guudy no normálne som sa pýtala aj GPT chat ale zmätočne mi to ukazovalo , ak ti to robí problém tak nemusíš reagovať stačí rolovať ďalej ..
@anonym_autor preco preboha chat gpt? Stat oficialne zverejnuje terminy skolskych prazdnin (aj zaciatok a koniec sk. roka) na niekolko rokov vopred.
@zic uz som aj pocula ze niektore skoly davaju riaditelske volno na "protest". Tak ktovie.
@maryetta na protest voči čomu? Viem že niektoré VS budú mat dekanskw volno 17.11. ale 1.9.? Však drvivá väčšina populácie netuší aký sviatok to je / bol (keďže u Slovákov platí sviatok = deň pracovného volna)
@anonym_autor preco preboha chat gpt? Stat oficialne zverejnuje terminy skolskych prazdnin (aj zaciatok a koniec sk. roka) na niekolko rokov vopred.
@guudy prepáč že som sa ťa dotkla tým, že som sa na verejnej sociálnej sieti opýtala vec , ktora sa dá dohľadať na internete. Snáď to prezijes v zdraví a teraz ma už nechaj.
https://www.minedu.sk/data/att/9cc/33624.568966...
s.3-4 pre tých, čo popri gúglení ešte stále vládzu aj čítať s porozumením 🙂
@maryetta na protest voči čomu? Viem že niektoré VS budú mat dekanskw volno 17.11. ale 1.9.? Však drvivá väčšina populácie netuší aký sviatok to je / bol (keďže u Slovákov platí sviatok = deň pracovného volna)
@pribinak hmmm asi tak. To ja netusim prečo. Len som zachytila že pravdepodobne pojdu do školy aj tak 2.9. 🙈🙊
Pondelok 1.9. je normalne nastup. Niektore skoly uz maju zadany aj efupage tak kto stihol zadat.
@anonym_autor ozaj už keď sme pri voľnach tak aj 17.11. pôjdu deti do školy a aj dospelí do roboty 🥹
Počkať 1.9. Nie je sviatok? A ja som akurát chcela ísť do actionu...ach budem musieť počet na ďalší 😒
@anonym_autor ozaj už keď sme pri voľnach tak aj 17.11. pôjdu deti do školy a aj dospelí do roboty 🥹
@hylary niektoré školy dávajú na protest riaditeľské voľno
Počkať 1.9. Nie je sviatok? A ja som akurát chcela ísť do actionu...ach budem musieť počet na ďalší 😒
@lucia13022023 a ďalšia novinka - stará , v deň kedy máme sviatky - sú obchody zavreté 😀
už chodievame v sviatočné dní do zahraničia --- ak nie sú cirkevné 😝
@lucia13022023 a ďalšia novinka - stará , v deň kedy máme sviatky - sú obchody zavreté 😀
už chodievame v sviatočné dní do zahraničia --- ak nie sú cirkevné 😝
@elenka.k ale ja chcem chodiť do obchodov len cez sviatky - malo ludi, odporúčam 🙂
@hylary niektoré školy dávajú na protest riaditeľské voľno
@januska12323 myslíš na 17.11.?
@elenka.k ale ja chcem chodiť do obchodov len cez sviatky - malo ludi, odporúčam 🙂
@lucia13022023 veď aj ja som to mávala rada 👍

@anonym_autor normalne sa pytam, google ti negunguje?