Prechod dieťaťa na základnú školu v novom meste
Ahojte. Mali ste niekto podobnú situáciu? Syn nastupuje do prvého ročníka a nikoho tam nebude poznať pretože do škôlky sme chodili mimo rajon. Nájde si kamaratov? Prijmu ho nove detičky? Ďakujem
@anonym_autor ahoj,aj my ideme do inej školy,než všetci spolužiaci zo škôlky.
My to vôbec neriešime ,samozrejme ,že sa začleni
@pe_mi no moja dcera sla so miestnej skoly ale vvtriede nemala nikoho, takze to vobec neovplyvnuje ze tam bude mat kamosku. A najlesiu kamosku ma spoluziacku z inej dediny, takze ako vas pripad
@anonym_autor aj naša tak ide
Veľa záleží od učiteľky. Môj syn v priebehu roka prestupoval do školy 100km od predošlej. Deti ho extrémne dobre prijali ale zásluhu má práve učiteľka, ktorá tie deti tak vyhecovala, že sa všetci naňho nesmierne tešili. (Viem, trošku iná situácia).
Ale stále sa snaží veľmi spájať kolektív, aby vychádzali všetci spolu, takže ver v to, že učiteľka bude všímavá a bude chcieť, aby všetci zapadli.
Veľa záleží od učiteľky. Môj syn v priebehu roka prestupoval do školy 100km od predošlej. Deti ho extrémne dobre prijali ale zásluhu má práve učiteľka, ktorá tie deti tak vyhecovala, že sa všetci naňho nesmierne tešili. (Viem, trošku iná situácia).
Ale stále sa snaží veľmi spájať kolektív, aby vychádzali všetci spolu, takže ver v to, že učiteľka bude všímavá a bude chcieť, aby všetci zapadli.
@anonym_4c4ef4 ďakujem za tip. Skúsim napísať učiteľke

@anonym_autor ahoj,aj my ideme do inej školy,než všetci spolužiaci zo škôlky.
My to vôbec neriešime ,samozrejme ,že sa začleni