Riešite, že má dieťa kopec poznámok, fotiek zo zošitov a chaos v materiáloch na učenie?
Ahojte,
riešite niekto, že má dieťa (alebo vy sami) kopec poznámok, fotiek zo zošitov a chaos v materiáloch na učenie?
Premýšľam nad online pomocou so spracovaním poznámok do prehľadnej podoby.
Ak áno, budem rada za správu 😊
@sisinka707 toto sa riesi na ZS.
Predpokladam ze ide o Vs a tam to nikoho nezaujima z coho sa budes ucit...hlavne ze to budes vediet na pisomkach a skuskach.
Musis si v tom urobit poriadok, neviem co je na tom tazke, dat si materialy k predmetu do 1 obalu.
My sme take mobily este nemali, od spoluziakov sa prepisovalo alebo kopirovalo.
Akože, ak by moje dieťa bolo lajdák na poznámky, tak mám mu niekoho zaplatiť, aby mu dal tie poznámky dokopy ? akože vážne ??? :D Za ďalšie, ak ma dospelý človek v poznámkach chaos, už chcem vidieť, ako niekto cudzí sa v nich vyzná ... podľa mňa to s tým spracovaním poznámok nedáva logiku, lebo ten chaos v nich si musím upratať sama, aby som sa to vôbec naučila. Keď mi to usporiadaš podľa seba, tvoj systém mi nebude sedieť a v hlave mi nič nezostane.Potrebujem sa v tom vŕtať ja, aby som si to zapamätala, inak budem mať síce pekné súbory, ale nebudem o nich nič vedieť. Pre mňa je ten proces upratovania vlastne to, ako sa tie veci učím... Za mňa blbosť, ale možno by to niekomu sadlo
@sisinka707 nie, moja dcera ma peknu upravu, vsetko ma uhladne a nema ziadne fotky, lebo mobil maju v skole zakazany. Ja si poznamky nepisem, pisem si len recepty a tie mam tiez pekne prehladne 🙂 Uprimne neviem si predstavit, aby mal nejaky ziak/student v poznamkach bordel, akoze preco by ho mal mat? Ved ked sedi na hodine a pise si poznamky, tak nema preco mat bordel
@sisinka707 toto je praca ziaka, studenta - to je systematickost, bez systematickosti sa neda ucit. Mozes si zaplatit komplet doucovanie alebo sukromneho ucitela, ten vytvori aj nove poznamky a aj dieta nauci. A ten, kto ma v tom chaos, tak bud ma nejaku poruchu ucenie a potrebuje v skole asistenta, tam treba ist s dietatom na vysetrenie. Alebo je to lajdak a tam nepomoze nic, ty ako matka nemoze sabsolvovat skolu za svoje dieta.
Ja som mala napríklad absolútny chaos v poznámkach zo školy z hodín vždy, písala som hocikde, hocičo, hocijak, veľa rôznych materiálov na VŠ sme potom už aj dostávali, tak to trebalo dávať dokopy podľa poznámok, že kde mám čo dopísané...v tomto som jednoducho nikdy nebola nejak usporiadaná, to len ak sa niekto čuduje, že ako sa to dá, no veľmi jednoducho... ale vždy som sa najviac naučila potom, keď som si to prepisovala a usporiadávala a z tých poznámok sa potom už učili skoro všetci spolužiaci, lebo boli fakt kvalitné 😅... úprimne si neviem predstaviť, že by sa z toho vysomáril ktokoľvek okrem mňa, hlavne ak je mimo odbor...

@sisinka707 ako môžeš mať chaos? Všetko v obaloch podľa dôležitosti, predmetu, dátumu.