icon

Skúsenosti s My Brain Academy komunikačnými klubmi na školách

nivea123
13. jún 2025

Ahojte. Máte skúsenosti s My Brain Academy a ich komunikačnými klubmi priamo na základných školách? 1.stupeň. Ďakujem

Strana
z4
luciahudakova2020
29. jan 2026
@lucineckalu

Tiez hladam nejake info... na FB maju 2 recenzie.. jedna je pozitivna a druha negativna... na dalsej svojej stranke maju recenzie skryte... neposobi to na mna pozitivne...
tiez som prihlasila deti, ale este nevyplacala, tak vaham...

kopirujem jednu negativnu recenziu z FB:

"Majú úplne zle fungovanie , nikto neodpisuje na maily a hlavne ak prihlásite dieťa veľmi dobre si pozrite podmienky , deťom tieto hodiny nič nedávajú , dokonca v rámci hodiny môžu byt na YouTube , keď som chcela dieťa odhlásiť, nedá sa to a napriek tomu , že tam nechodí musím to platiť do konca školského roka …
Nikdy viac , neodporúčam !!!!"

@lucineckalu absolútna pravda. Žiaľ za nás veľmi zlá skúsenosť, ANJ 0 bodov. Doteraz sa naťahujem za platby. Neustúpim. Dokonca sa vyhovárajú, že si zle vysvetľujem VOP. Bojujeme 🙂

janezz
29. jan 2026
@luciahudakova2020

@lucineckalu absolútna pravda. Žiaľ za nás veľmi zlá skúsenosť, ANJ 0 bodov. Doteraz sa naťahujem za platby. Neustúpim. Dokonca sa vyhovárajú, že si zle vysvetľujem VOP. Bojujeme 🙂

@luciahudakova2020 vydržte, naozaj sa netreba dať odradiť a ísť si za tým, držím palce 🤞

petermafo
30. jan 2026
@luciahudakova2020

@luciahudakova2020 Dať ich na súd podať žalobu na nich aj na tie 35eur obchodné podmienky ktoré nemusia vrátiť a vlastne ani nevráťia.A spoliehajú sa na to že ľudia zanadavu trocha mavnu rukou že prišli o 35eur.A nebudú sa naťahovať za 35eur.A toto dnes fičí malé sumy.Len keď to zaplatí x stoviek tisíc ľudí rodičov není zlý biznis.Asi tak.A oni to vedia rátajú s tým.A do budúcna to bude horšie lebo vedia že vždy sa nájdu ľudia čo naletia ako mi a zaplatia.Mi sme našli v dedine učiteľku čo učí angličtinu 10eur hod u seba doma 👍dcéra spokojná dosť ju už naučila.

luciahudakova2020
7. feb 2026
@petermafo

@luciahudakova2020 Dať ich na súd podať žalobu na nich aj na tie 35eur obchodné podmienky ktoré nemusia vrátiť a vlastne ani nevráťia.A spoliehajú sa na to že ľudia zanadavu trocha mavnu rukou že prišli o 35eur.A nebudú sa naťahovať za 35eur.A toto dnes fičí malé sumy.Len keď to zaplatí x stoviek tisíc ľudí rodičov není zlý biznis.Asi tak.A oni to vedia rátajú s tým.A do budúcna to bude horšie lebo vedia že vždy sa nájdu ľudia čo naletia ako mi a zaplatia.Mi sme našli v dedine učiteľku čo učí angličtinu 10eur hod u seba doma 👍dcéra spokojná dosť ju už naučila.

@petermafo tiež sme zabezpečili individuálne hodiny a za 4 hodiny pokrok ako v škole za školský rok ❤️🙏

katarinka_kata
18. feb 2026
@petermafo

@nivea123 Treba podať hromadné trestné oznámenie na nich.Moja žena tiež 35eur registračný poplatok celé podvod zavádzanie.Boh vie koľko ľudí takto poslalo dobredu peniaze.

@petermafo úplne súhlasím. Mojej kamarátke poslali list s tým že dieťa zaregistrovala a aj keď nebude chodiť musí platiť. Keď odmietla, stým že im to nič nedáva, dostala ďalší, kde sa jej vyhrážali exekútorom. NIKDY VIAC!!!!!!!!

petermafo
18. feb 2026
@katarinka_kata

@petermafo úplne súhlasím. Mojej kamarátke poslali list s tým že dieťa zaregistrovala a aj keď nebude chodiť musí platiť. Keď odmietla, stým že im to nič nedáva, dostala ďalší, kde sa jej vyhrážali exekútorom. NIKDY VIAC!!!!!!!!

@katarinka_kata To je už trestný čin vyhrážanie sa nátlak a zmluva jasné píše keď nezaplatí poplatok tak zaniká.To není pôžička či tovar na splátky.Čudujem sa že ešte sú není v TV za tieto zlodejske praktiky.

Strana
z4