Uvodny rocnik/odklad
Ahojte, riešime momentalne u naaej predskolacky nástup do skoly. V Aprili ma 6 rokov, v skolke nevidia problem, preco by nemala ist do skoly, na depistazi psychologicka iba poznacila
ze sa treba venovat reci (sykavky, r). To navstevujeme logopediu, riesime to.
Tam kde chodime na logopediu, mala dnes aj sedenie s psychologickou, a ona povedala, ze jej pride este taka neista sama sebou. Ze ked je moznost dala by ju do uvodneho rocnika.
Do prveho rocnika sa bojim ju dat, kvoli tej reci aby nemala potom problem s citanim.
Takze rozmyslame ci ju teda nechat v skolke na odklad alebo ju dat do uvodneho rocnika.
Ake mate skusenosti s uvodnym rocnikom?
Ďakujem
Do septembra času dosť. Keď je problém len toto nevidím dôvod neísť do školy.
Dnes mi logopedicka povedala, ze ma problem s viac stupnovymi vetami. Ze ked jej povie, ze daj cervenu lodku, medzi modre auto a zelene auto. Tak ze zabudne alebo ja neviem. Prirovnala to k tomu, ze moze mat problem s tym, ze ked jej ucitelka povie ze otvorete si slabikar na strane 36, uloha 7. Takze sa zasekne pri tom otvoreni slabikara a zabudne na nejaku ulohu 7. Zevraj sa to da trenovat.
No neviem. Kazdy mi hovori nieco ine a uz mam z toho uplny chaos. Ideme aj do sukromneho cpp na testy zrelosti, tak uvidime ze co tam povedia.
do uvodneho rocnika ak si dobre pamatam moze ist iba diet s NKS alebo VPU. mate tuto dg??

Tak asi ani jedno ani druhe, do septembra dotiahnete rec, neviem ci ste boli na krcnom, ale pozriet este uzdicky, pretoze to obmedzuje rec tiez.. sikovne inteligentne dieta kvoli vyslovnosti nechat doma urcite nie... Niektore deti su si neiste sami sebou a utiahnutejsie aj pred maturitou... stratite rok.. v skolke problem nevidia a ti ju vidia snad najcastejsie...