icon

Problémy so zvykaním na toaletu u dieťaťa

tatiana234
16. jan 2026

Ahojte dcéra ma 2 roky a 2 mesiace plienku nenosi uz pol roka adokonca uz ani na noc ale kakat stále nechce do serbla ano do záchoda aj ked sme s odplienkovanim začali okolo roku a pol nechcela a je to tak doteraz kadečo som skúšala samozrejme hravou formou ale akosi nic nejaká do plienky ale do gatiek

anonym_4adce2
16. jan 2026

@tatiana234 okolo roku a pol??? Ja som dcéru učila najprv kakať na nočník a to síce hneď ako začala sana sedieť t.j. v 8 mesiacoch

tatiana234
autor
16. jan 2026
@anonym_4adce2

@tatiana234 okolo roku a pol??? Ja som dcéru učila najprv kakať na nočník a to síce hneď ako začala sana sedieť t.j. v 8 mesiacoch

@anonym_4adce2 ano začala som odplienkovat okolo roku a pol tak ako píšem

really8
16. jan 2026
@anonym_4adce2

@anonym_4adce2 tu mas korunku 👑

anonym_944d7b
16. jan 2026

@tatiana234 ona ešte na to musí dozrieť, neboj ono to príde...syn dozrel niečo po 4 rokoch a s 3 ročnou ešte stále bojujeme 🙈 raz sa vykaka raz nie

domka222
16. jan 2026

Tiež sme mali. Okrem plienky vôbec. Potom začalo zadržiavanie stolice, bolesť brucha. Dávala som nakoniec plienku na kakanie až kým neprišiel čas na šerbel.

anonym_4adce2
17. jan 2026
@really8

@really8 ach, dnešné mladé 30-ky matky ...
Ešte na to musí dozrieť 🤣

tatiana234
autor
18. jan 2026

Clovyk pyta radu a nic sa nedozvie az na jeden normalny komentar. Niekedy je lepsie nekomentovat

anonym_0ded32
28. feb 2026
@really8

@really8 prečo 👑? Aj naše dieťa bolo na nočníku ako osem mesačne.A zožali sme úspech hneď,ako začal nočník vyhrávat.Nesla som cielene za tým,že ho musím odplienkovat,ale naozaj výnimočné sa pokakal.