21 mesačný syn sa neteší, keď ho vyzdvihujem zo škôlky
Ked prídem pre môjho drobca tak on sa nikdy neusmeje a nebeží ku mne. kukne na mna a ide dalej.. niekdy začne ukazovat okolo seba. trápi ma to, neviem či je všetko v poriadku. chlapčekovi sa venujem, ale nakolko aj pracujem tak neviem či v tom môže byt problém.... Máte niekto skúsenosti z niečim takým?
dakujem
ahoj-moja dcera nastupila do skokly sice starsia, ale tak sa jej tam paci, ze ked pre nu pridem, tak sa pyta, ze preco som prisla tak skoro-normalne nestastna. Doma je inak vesela, cestou domou mi uz rozprava ako sa mala ...
Na mna sa moja dcera vacsinou hneva, ze preco som prisla tak skoro 🙂 Ale domov ide.... zato starsia dcera - tu som niekedy musela nechat v skolke a vratit sa o hodinu 😀 A pravdupovediac, neboli sme jedini.... Obe dcery vsak zacali skolku neskor, az po 3 rokoch, neviem, ci je taketo spravanie normalne u mensich deticiek...
@katusiacik nič si z toho nerob, aj moja dcéra keď mala 3 roky a nastúpila do škôlky, tak nechcela chodiť domov. Normálne so po ňu chodila so stiahnutým žalúdkom, že čo zasa povie..som sa strašne hanbila, že čo si pomyslia učiteľky. Dcéra mi hocikedy kričala, mama choď domov, ja nejdem s tebou...Po dvoch mesiacoch ju to prešlo..
Malý sa tam hraje, je to pre neho zmena, je to iné ako doma s mamou...buď rada, že je spoločenský... jeho to skoro prejde.. 😉
Ahojte babenky... On je inak veselý a hrá sa.. kontakt s ludmi ho velmi baví najviac asi s deťmi... On este nevie rozprávať, iba také tata mama kaku no nič moc to nie je s tou rečou.. inak aj ked som chodila na part time a vracala som sa domov tak sa nesmial ani nebežal ku mne.. ked ma zbadal začal sa predvádzať, pobehovať ukazovat na hračky a tak.. ale teraz vlastne iba pozrie na mna a ide dalej a nechce ist domov ale jedno dievčatko ide v ten istý čas domov ako môj drobec tak ked mu poviem ze ide aj Hanka tak ide aj on a neprotestuje a celu cestu hovorí aňa aňa akože hanka a aj doma ju spomína..
To je dobre, ze je spolocensky🙂, tak ci tak asi by este potreboval byt intenzivnejsie s tebou. Takymto sposobom ti moze davat najavo, ze nie si snim ten cas s nim. Akoby sa na teba hneval...Chapem, ze musi byt v skolke a ty musis ist do prace. Mozno by pomohlo vymysliet pre vas nejaky cas, ktory by ste mali vyhradeny len pre seba. Posilnit vztahovu vazbu. Dalo by sa to aj zvysenim fyzickeho kontaktu napr. sa s nim okupat, cez obed si s nim lahnut spat a pod. Pravdaze, vtedy, ked sa to da napr. cez vikend. Ale mozno je to podobne aj s tym co pisu ostatne baby...

Ahoj je to iba pri tejto specifickej situacii, alebo je to celkovo takto? Netesi ho celkovo kontakt s ludmi, detmi, dospelymi? Ako je na tom s recovym vyvinom? Ako sa rad hra?