Ako riešiť častú chorobnosť detí v škôlke?
Maminy mala chodí prvý rok do škôlky. Od septembra bola chorá už 5x. Mali ste niektorá skúsenosť s tak častou chorobnosťou? Momentálne je zdrava ale je doma. Rozmýšľam, kedy by bolo vhodne aby do škôlky znova išla. Ja som doma, nepracujem. Mohla by som ju mat doma stále. Ale ona si pyta deti, je jej v škôlke dobre, je spokojná. Čo by ste robili vy?
@anonym_autor Ahoj a preco je momentalne doma, ked je zdrava? Ved pises,ze si pyta deti, v skolke sa jej paci. Davaj ju tam aspon, ked je teda zdrava ako teraz🙂
@anonym_autor Ahoj a preco je momentalne doma, ked je zdrava? Ved pises,ze si pyta deti, v skolke sa jej paci. Davaj ju tam aspon, ked je teda zdrava ako teraz🙂
@motylik2559 pediatricka spomenula, aby som ju nechala doma po atb, aby sa preliecila. Aspoň 2 tyzdne po dobrani.
@anonym_autor v školke si deti budu kolektivnu imunitu, do tej skolky by som ju normalne dala..
A to, že pediatricka odporucila 2 tyzdne po dobratí ostat doma to je blud... veru keby si chodia do roboty, by si si to dovolit nemohla a ani xy už pracujucich rodicov.. dieta sa vylieci ide do skolky.. nam na imunitu bol predpisany bronchovaxom, celkom fajn.. syn nebol chory celu zimu .. dcera uzivala arkodefenses tiez nebola chora... dovtedy obaja co mesiac to mesiac
2 týždeň ? Ozaj blud. To viac bude doma ako v školke a rýchlo môže prísť problém že nebude chcieť chodiť .
Prvý rok v škôlke sme mali stále maródky. Týždeň-dva v škôlke a hneď týždeň doma. Druhý rok to bolo lepšie a tretí rok len 2x asi maródoval. Vydrž, vybuduje si imunitu a v škole to už bude fajn
@anonym_autor nepíšeš, na ako dlho chodí do škôlky. Mojim deťom na chorobnosť pomohlo, keď som ich brávala na obed domov, že tam neostali spať. Dovtedy stále sople, kašeľ, najstarší vydržal prvý celý týždeň v škôlke až po Vianociach, dovtedy maximálne do stredy, štvrtka a už choroba.
Moj syn od septembra toez chodi, a od konca septembra doteraz tyzden v skolke(niekedy nie cely, ied mu vyskoci teplota) tyzden dva doma. Cize 5 krat mi pride nie zle🤣 a vraj je to noemalne

Normálne by som ju dala do škôlky. 5x nie je zas taký extrém.