Ako riešiť skoré zobudenie dieťaťa a spánok v škôlke?
Ahojte, mám dilemu dva roky staré dieťa spánok cca od 20:00 - 20:45 do 5:30 - 6:30 ide o to že keď sa mi zobudí skôr ako o 6:30 že kedy ju dať potom doma spať deti v škôlke chodia v čase od 12:30 do 14:30. Keď sa mi tak zavčasu zobudí nevydrží mi byť hore do pol jednej, teda vydrží ale už je potom umravčaná, poraďte. Príklad dnes vstala 5:30 vychádza spánok približne o 10:30 ak vstane po hodine čo sa občas stane zas je to čas kedy ju treba zas dať spať večer skôr a takto sa to posúva a posúva.
Daj ju spat kedy potrebuje, nie podľa skolky.
Pri týchto krpcoch, to sa ešte bude meniť.
Toto som vobec neriesila predtym, nez slo dieta do skolky. U nas sa spanok menil dost casto, takze som dieta nechcela trapit tym, ze budeme este nieco "nacvicovat" pred skolkou. Zvyklo si potom na spanok v skolke bez problemov.
@kuggis ale toto je škôlka kde sú deti pomiešané nie sú len tak malé deti, je to škôlka na dedine.
@ruskamasa aj moja navštevuje škôlku má dedine deti sú rozdelené do 3tried všetky triedy chodia na obed spolu cca okolo 11:30 alebo viem že už o 12:00 všetky deti sú v pyžame a idú si ľahnúť do postielko a o 14:00 cca ich budia lebo 14:00 chodím po moju a už je polovica detí prezlečená a druhá sa prezlieka lebo l 14:30 majú olovrant

Najmenšie deti v MŠ o 12.00 chodia spať