icon

Čo robiť s kôpkou kresieb zo škôlky?

dabo123
Dnes o 14:22

Máme dve škôlkopovinné deti a deň čo deň nosia domov 2-3 kresby, plus ešte aj doma kreslia. Mám pocit, že máme všade kresby a samozrejme nič sa nemôže vyhodiť. Sem tam ich požiadame nech to pretriedia, no venujú sa tomu 10-15 minút pretriedia časť, potom ich to už nebaví 🙂 Ja tiež nemám srdce bez pretriedenia vyhodiť. Tak sa to len zbiera a zbiera. Majú to tak aj iní?

anonym_9e239a
Dnes o 14:22

@dabo123 po čase vyhadzujeme 🤷🏽‍♀️

ivik4
Dnes o 14:25

Nechavala som tak tyzden -dva a vyhodila

a0
Dnes o 14:25

Do koša, ostáva len pár výnimočných výtvorov.

anonym_792663
Dnes o 14:27

To aj moja v družine kreslí a donesie domov 2-3 výtvory každý deň, už som jej aj dala načrtnik aj zošit špeciálne na to ale stále nosí papiere. Od školy, som zúfalá z toho. Sem tam jej to dám potriedit však ešte z výtvarnej donesie na konci roka takže zas veľká kôpka. Nechávam si zopár výnimočných obrázkov inak je toho riadne veľa, nedá sa uskladniť všetko

anonym_322626
Dnes o 14:31

Vzácne naskenovať do PC a potom rovno do koša 😅

4stanka4
Dnes o 14:32

Zopár nechávam na chladničke a zvyšok vyhadzujem. Keď donesie kopu výtvorov zo škôlky napr raz za štvrťrok tak vyberieme 1-3ks a tienjej odkladám do zakladača na pamiatku

moonlight1210
Dnes o 14:38

Kupila som sanony a euroobaly, a kedze tie obrazky boli vacsinou do A4, tak to je zalozene vsetko v nich. Kazde dieta ma svoj sanon odlozeny na pamiatku.

Vacsie kusy su zalozene v A3 papierovom obale na dokumenty (nieco ako odkladacia mapa). Ale toho je malo.

karmen118
Dnes o 14:39

@dabo123 Moji sú starší, ale tiež sa im triediť nechce, mám na ich kresby vyčlenenú jednu väčšiu krabicu, niečo majú aj vo svojich stolíkoch - ale tam menej. Ak sa zaplní krabica, tak to raz za čas vytriedim a počas toho procesu občas deti prídu a povedia, čo mám nechať a čo nie. Ešte je možnosť odfotiť kresby do mobilu a potom ich už vytrieď sama ako uznáš za vhodné.

anonym_74c782
Dnes o 14:40

ja som videla, že jedna žena na instagrame z toho tvorí koláže vo forme obrazov. Vystrihne tie najzaujímavejšie a nalepí ich na plátno/preglejku a urobí z toho krásne koláže ktoré sú fakt zaujímave. Vyber tie najlepšie a inšpiruj sa :D

anonym_fc9a81
Dnes o 14:42

po pár dňoch do koša.
teraz sú to kresby o pár rokov zošity .

sisska96
Dnes o 14:43

Keď nie sú doma, vyhodím, ani si nevšímajú

7miriam77
Dnes o 14:47

Niečo mám v pivnici vo vreci 😅, mám to zrolovane a zgumičkovane...tiež mi to bolo ľúto vyhodiť, teraz už ma 10 rokov a teraz už naozaj chce odložiť, čo naozaj vidí, že sa jej podarilo.. ostatné končí v piecke na chatke

simca06022011
Dnes o 14:51

Triedit to treba postupne, nie vsetko naraz.. za 15minut aspon co to vyhodia, nie? :DD ja take tie velke prace zo skolky som davala do krabice, akurat ma dcera 15r, mam dve krabice na povale vytvorov. DOma co robila tak len fakt luxusne veci som odlozila. Rovnako aj zo skolskych veci, knih, pomocok. Cize rocne vytvory zo skolok, skoly mame odlozene... domace pomenej, knihy a zosity zo skoly iba take nejake vybrane.. inak do kosa. Zbierat to mimo, ale tak ze TY to odkladas, aby nenastala sutaz "kto najskor krabicu zaplni". Cez prazdniny alebo ked ebola dcera doma, som vzdy take tie izbove vytvory triedila, aj tie krabicove, povyhazdovala. Rovnako hracky, upratovanie serepeticiek = vzdy som to robila ked nebola doma, inak by mi behala okolo a riesila coho sa chytam. A nemohla by som ani rozbitu vec vyradit. Lebo inak nezvykla som jej len tak veci vyhadzovat, len fakt znicene, poskodene a tie kadejake papiere a strihance...

xsuzannex
Dnes o 15:10

Vzdy ked sa nakopilo sme si sadli a dieta si povedalo co mozme vyhodit a co nechat. Takze priebezne sme vyhadzovali

simona20201309
Dnes o 16:37

Mam box a ide tam všetko... výrobky z hliny, sadry, náramky, náhrdelníky, obrázky, ... komplet všetko. Ak bude chcieť, raz to sama vyhodí. Ja nemam srdce vyhodiť nic.
Odkladám aj obrázky ktoré dostane od kamarátiek, spolužiakov, ...

jaskolka
Dnes o 17:04

Po pár dňoch vyhodím, prípadne hodím do krbu,ak teda práve je sezóna kúrenia,inak normálne do papiera.