Skúsenosti rodičov s Funiversity Bratislava na Gajovej ulici
Včera o 16:53
Ahojte,
chystám sa zapísať svoje dieťa do Funiversity na Gajovej ul. v Bratislave a rada by som počula reálne skúsenosti od rodičov, ktorí tam majú svoje deti.
🧒 Zaujíma ma:
✔️ Ako ste spokojní s prístupom učiteľov – komunikácia, individualita, starostlivosť?
✔️ Ako prebieha vzdelávanie – angličtina, programy, aktivity?
✔️ Komunikácia s rodičmi – ako často a ako sa vybavujú otázky/žiadosti?
✔️ Priestory, vybavenie, záhrada, bezpečnosť?
✔️ Cena vs. kvalita – stojí to podľa vás za to?
✔️ Aké sú negatívne skúsenosti, čo by ste zlepšili?
📍 Ide mi najmä o konkrétne príklady, nielen všeobecné pochvaly.
Ďakujem veľmi pekne za pomoc ❤️

@sandra_sandricka moje nevlastne "dieta" tam chodilo, ja som neriesila nic oficialne, cize mam to len z pohladu macochy ale mne sa nepacil ten dvor kde sa hrali, posobi to velmi depresivne, samy beton, nic inspirativne pre deti. Co sa tyka programu, tak vkuse mali nejake clubs, tusim sa obmienali kazdy semester a chodili aj casto von robit rozne sportove aktivity, korcule, plavaren. Zvnutra je to dost male a deti jedli v rovnakej miestnosti ako spali a hrali sa. To bolo pocas covidu, neviem ako to maju teraz. Dost ma prekvapila uroven anglictiny na to kolko tam ti rodicia platia. Kocky, ktore tam pracovali mali anglictinu ako ja v prvaku na strednej, tu by som fakt cakala o hodne viac. Velmi som nepomohla ale kym tam dieta chodilo, tak neriesili nijaky ultra vazny problem. Casto zapajali rodicov do programu, to bolo celkom otravne ale niekto to ma rad. A pokial si dobre spominam, tak skolka funguje do 18tej, co je v BA tiez velmi fajn, ak nechces vstavat do prace na 7 rano.